Zatvori
Poslovni Puls
02/04/2012

Ashton Kutcher dobio ulogu života: Na filmu će utjeloviti osnivača Applea Stevea Jobsa?

Čini se da su šuškanja o tome da će Ashton Kutcher glumiti osnivača Applea, koju su mnogi shvatili samo kao prvoaprilsku šalu - istinita...

Zvijezda serija "Lude sedamdesete" i "Dva i pol muškarca" glumit će legendarnog osnivača Applea u nadolazećem biografskom filmu.

Film će producirati Joshua Michael Stern prema scenariju Matta Whitelyja, a navodno će pratiti Steveov život "od hipija do osnivača Applea", pa sve do sredine 90-ih, kad se ponovno vratio u Apple, javlja tehnološki blog VentureBeat.

Producenti su navodno odlučili dodijeliti ovu ulogu upravo Ashtonu Kutcheru jer smatraju da neodoljivo podsjeća na Jobsa iz mlađih dana te vjeruju u njegove glumačke sposobnosti.

Ne sumnjamo da će se Kutcher snaći sjajno u ulozi pionira moderne potrošačke elektronike jer je već godinama jedan od najaktivnijih celebrity ulagača u američke tehnološke startupove.

Snimanje filma o osnivaču Applea trebalo bi početi u lipnju ove godine.

Pročitajte još:

- Ashton Kutcher uložio u američki startup koji želi eliminirati naknade za online financijske transakcije

- Ashton Kutcher sudjelovao u 1,2 milijuna dolara vrijednom ulaganju u njemački internet startup Gidsy

Foto: Wikipedia, Izvor: Index/VentureBeat

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram