Zatvori
Poslovni Puls
05/03/2012

Na startup konferenciju u Split stiže urednik s Mashablea i suosnivač The Next Weba

Već smo pisali o Startup Live Split konferenciji posvećenoj mladim startup tvrtkama i novim tehnologijama...

Poznata imena europske tehnološke scene stižu u Split!

Startup Live Split je konferencija posvećena startup tvrtkama, mobilnim tehnologijama, online poduzetništvu i brojnim drugim povezanim tehnološkim temama. Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a danas je osvanula i prva službena video najava koju možete pogledati na vrhu članka.

Ovi dana također su najavljeni i prvi mentori konferencije, a to su između ostalih Stanislav Šredl (Stan Schroeder), europski urednik popularnog bloga Mashable, Patrick de Laive, suosnivač TheNextWeb-a i direktor slovenske Zemante Tomaz Stolfa.

U ulozi voditelja naći će se Daniel Cronin iz austrijske "tvornice" mobilnih aplikacija AllAboutApps.

Startup Live Split je dio međunarodne mreže tehnoloških konferencija koje će se održati tijekom ove godine u nekoliko europskih gradova uključujući Atenu, Beč, Budimpeštu, Beograd, Porto i Prištinu.

Od 1. do 3. lipnja u Domu kulture u Splitu održat će se brojna predavanja, radionice, izlaganja i natjecanja startup projekata, poručuju organizatori.

Više o samoj konferenciji i ulaznicama (požurite!) možete doznati na http://startuplive.in/split

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram