Zatvori
Poslovni Puls
04/10/2011

Domaći startup projekt PandoPad Hotel Room Edition dobio nagradu društva inovatora Sigma

Društvo inovatora Sigma dodijelilo je nagrade CBTour 2011..

Dodjelom nagrada, drugu godinu zaredom, Društvo inovatora Sigma i HGK-Europska poduzetnička mreža Hrvatske obilježili su i ovogodišnji Svjetski dan turizma.

Istaknuvši kako su u Hrvatskoj postignute važne promjene u smislu isticanja inventivnog stvaralaštva u svim gospodarskim aktivnostima, a posebno u turizmu, predsjednik Društva inovatora Sigma i voditelj projekta CBTour Tomislav Marjanović kazao je da su nagrade CBTour pokazatelj inovacijskih ostvarenja u turizmu te ujedno i dokaz izvrsnosti pružatelja usluga, proizvoda i tehnologija.

Nagradu za inovaciju dobio nam je i dobro znani projekt PandoPad!

"Interaktivni sustav PandoPad u poslovnom turizmu je skup PandoPad rješenja namijenjen primjeni u hotelima, nacionalnim parkovima, kongresnim centrima, zrakoplovnim lukama i gradovima. Jedna od novosti koju smo predstavili u ovom natječaju je PandoPad Hotel Room Edition, naše rješenje za hotelske sobe koje ima zadaću pospješiti prodaja hotelskih i partnerskih usluga (up-sell) i otvoriti novi kanal za vanpansionsku potrošnju", rekao nam je Goran Radić iz tvrtke Applicon koja stoji iza razvoja ove interaktivne patforme.

PandoPad je joint venture projekt tvrtki Applicon iz Zagreba  i Idea Studio iz Samobora, a riječ je o softveru na dodir koji je namjenjen velikim zaslonima u javnim prostorima.

Ekipi iz Applicona i Idea-e možemo samo čestitati na priznanju i poželjeti puno sreće u daljnjem radu...

Pročitajte još:

- Domaći startup PandoPad ima novu web stranicu i otvara nova radna mjesta!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram