Zatvori
Poslovni Puls
04/10/2011

EGZODUS: TechCrunchev novinar MG Siegler napustio redakciju i otišao raditi za Michaela Arringtona

Nastavlja se egzodus TechCrunchevih novinara...

Jedan od najvažnijih TechCrunchevih blogera i kolumnista najavio je odlazak - MG Siegler od jučer više nije zaposlenik TechCruncha i AOL-a, no nastavit će pisati kolumnu o Appleu za koju vjerojatno neće dobivati nikakvu novčanu naknadu. Potvrdio je to i novi urednik TechCruncha Erick Schonfeld.

Ovo će biti veliki udarac za TechCrunch - MG Siegler je bio veoma aktivan bloger, objavio je jako puno ekskluziva na kojima je TechCrunch rastao, pa će zasigurno biti veliki problem njega kvalitetno nadomjestiti.

Prije desetak dana TechCrunch je napustio i kolumnist Paul Carr. I dok Carr nastavlja karijeru u novom startupu u koji će nešto love uložiti i njegov bivši šef Michael Arrington kroz svoj "CrunchFund", Sigeler je postao novi zaposlenik Arringtonovog ulagačkog fonda.

Nažalost, stvari ne izgledaju previše dobro za TechCrunch. U samo nekoliko dana izgubili su dva jako kvalitetna blogera - a za očekivati je da će se egzodus nastaviti.

Podsjetimo, sve je krenulo nakon što je osnivač i urednik TechCruncha dobio nogu iz AOL-a (vlasnik TechCruncha)  zbog sukoba interesa tj. CrunchFundovih ulaganja u internet kompanije.

Sada se postavlja pitanje može li popularni tehnološki blog preživjeti odlazak svojih najkvalitetnijih novinarskih kadrova?

Pročitajte još:

- Ratovi blogera: Michael Arrington ima novi ružni tehnološki blog ironičnog naziva “UNCRUNCHED”

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram