Zatvori
Foto: Don’t Panic je aplikacija za cestovnu GPS navigaciju kompatibilna s nizom mobilnih platformi...
Poslovni Puls
10/02/2011

Hrvatska tvrtka Mireo u Barceloni predstavlja revolucionarnu mobilnu navigacijsku platformu

Mireo d.d., hrvatski proizvođač softvera za navigaciju i kartografske podatke ponovno ove godine samostalno izlaže na najvećem svjetskom okupljanju mobilne industrije – Mobile World Congress 2011. koji se održava u periodu od 14. – 17. veljače 2011.u Barceloni...

Očekuje se da će Mobile World Congress tradicionalno privući sve značajne proizvođače i pružatelj usluga u mobilnoj telefoniji, tako da će Mireo imati priliku predstaviti svoju novu nadasve inovativnu navigacijsku aplikaciju namijenjenu za upotrebu na mobilnim telefonima cjelokupnoj svjetskoj mobilnoj zajednici.

Mireo viaGPS 4.0 - Don’t Panic je aplikacija za cestovnu GPS navigaciju kompatibilna s nizom mobilnih platformi: Apple iPhone, Android, Samsung Bada, Symbian i Windows CE. Aplikacija je razvijena kao otvorena navigacijska platforma pogodna za jednostavnu i brzu nadogradnju ili promjene. Funkcionalno ekvivalentna navigacijskim sustavima na svjetskom tržištu, aplikacija se izdvaja izuzetnom brzinom određivanja cestovnih puteva, vrlo detaljnim kartama i animiranim korisničkim sučeljem. poručuju iz Mirea.

Početak prodaja navigacijskog rješenja viaGPS 4.0 - Don't Panic na aplikacijskim portalima (AppStore) očekuje se sredinom veljače, po nadamo se uspješnoj prezentaciji na MWC u Barceloni, navodi se u priopćenju.

Pročitajte još:

- Internet oduševljen ShoutEm-ovim dizajnerom mobilnih aplikacija!

- Bilo je samo pitanje vremena: Tržište smartphonea prestiglo tržište osobnih računala!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram