Zatvori
Poslovni Puls
12/01/2011

Pozivamo Vas na osnivačku skupštinu hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera

Živimo u čudnim vremenima koja nam ne ostavljaju vremena za previše opuštanja.

Krizne, teške situacije srećom često imaju svoje pozitivne nuspojave. Potaknu nas na nešto novo, bolje, energičnije. Znam da je većina vas koji sada čitate ovaj tekst pratila ovu našu incijativu za okupljanje domaćih izvoznika softvera. Čitavo vrijeme stizali su vaši brojni izrazi podrške, komentari kako bi to "moglo konačno biti to što smo već dugo trebali učiniti". Sve to punilo je baterije jedne uporne grupe ljudi koji su nesebično ponudili svoje vrijeme, znanje, logistiku i usluge, osobne ili svojih tvrtki, ovom projektu koji naravno svi mi radimo pro bono. Srećom, izgleda da se godinu i nešto dana nakon što se ova ideja rodila na kraju dogodio pravi klik.

Mi sada imamo plan! I prema tom planu događaju se sve aktivnosti koje smo zacrtali nakon nekoliko naših neformalnih druženja u većem ili manjem sastavu. Najprije vas ukratko želimo upoznati s dosadašnjim rezultatima.

* utvrdili smo kalendar događanja za prvi kvartal 2011
* pripremili smo prijedlog statuta i etičkog kodeksa udruge
* opisali smo način organiziranja, ciljeve udruge i aktivnosti koje će udruga provoditi
* pripremili smo projekt za izradu web stranice
* organizirali smo logistiku za osnivačku skupštinu udruge

Sada to sve želimo podijeliti s vama - puno vas!

Zato, ako ste na bilo koji način jedan od nas koji svoju egzistenciju ostvarujemo u proizvodnji softvera, nemojte nikako propustiti osnivačku skupštinu udruge CISEx.
Želimo stvoriti organizaciju kakvu do sada nismo u Hrvatskoj imali. Organizaciju po našoj mjeri. Organizaciju u kojoj nitko neće biti premalen ili nevažan, gdje svaki glas vrijedi jednako, gdje vrijede nova pravila koja sami ispisujemo, gdje učimo, surađujemo da bismo kao industrija i pojedinci bili bolji i vrijedniji ovom društvu. Gdje ćemo ostvariti svoj vlastiti prostor za promociju svoje stručnosti, autonomije i gdje ćemo katalizirati nove izazove.

CISEx je udruga za tvrtke i pojedince, za one koji su već uspješni u izvozu svojih softverskih proizvoda i koji o tome tek maštaju, za one koji imaju proizvod, prototip, ili tek ideju. Za developere, dizajnere, konzultante, voditelje projekata, prodavače, menadžere, poduzetnike. Jednako tako CISEx je za sve one koji nude usluge koje proizvodnju i izvoz softvera kvalitativno nadopunjuju, investitore, financijske stručnjake, marketinške stručnjake, pravnike, itd.
Ako ste pri tom još i prelomili u sebi da vam je mjesto u Hrvatskoj, da ovdje želite živjeti, mijenjati situaciju, boriti se, ostvarivati bolje sutra za svoju djecu, tražiti potvrdu društva za vas osobno i za našu djelatnost, onda vam zaista ništa drugo ne preostaje nego postati članom udruge CISEx.

Osnivačka skupština održat će se 20.1.2011. s početkom u 18 sati u prostoru offSpace, Poslovni centar VMD, Ulica grada Vukovara 269D.

Molimo vas pomognite nam u lakšoj organizaciji ovog događanja vašom potvrdom putem e-maila (cisex.association@gmail.com). Na istu adresu možete uputiti i sva vaša eventualna pitanja.

Hvala još jednom na vašoj podršci i vidimo se!

SPONZORIRANA VIJEST

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram