Zatvori
The Dubai Mall 3D expansion
Foto: Emaar
PoslovniPuls
08/07/2024

Dubai Mall postaje još veći kroz preuređenje vrijedno 400 milijuna dolara

The Dubai Mall, jedan od najvećih trgovačkih centara na svijetu, uskoro će postati još veći s planiranom ekspanzijom koja će koštati procijenjenih 1,5 milijardi dirhama (408 milijuna dolara).

U Dubai Mall-u danas je smješteno više od 1.200 trgovina i ugostiteljskih objekata, akvarij s 10 milijuna litara vode, olimpijsko klizalište, zatvorena kineska četvrt te jedna od najvećih prodavaonica slastica na svijetu.

Prostire se na više od milijun četvornih metara i povezan je s Burj Khalifom, najvećim neboderom na svijetu.

Tvrtka koja stoji iza razvoja Dubai Mall-a, Emaar Properties, prošli je mjesec najavila plan proširenja koji će omogućiti lokaciju za 240 novih luksuznih trgovina i ugostiteljskih objekata.

"Novo proširenje Dubai Malla sjajan je dodatak jednom od najposjećenijih mjesta na svijetu," rekao je Mohamed Alabbar, osnivač Emaara. Izjavio je da plan odražava ambiciju Dubaija da dodatno učvrsti svoju poziciju "kao vrhunske globalne destinacije."

Prošle godine Dubai Mall je posjetilo nevjerojatnih 105 milijuna ljudi, procjenjuje Emaar, što ga čini uvjerljivo najposjećenijom lokacijom na svijetu.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram