Zatvori
Entrio ekipa
Foto: Entrio
PoslovniPuls
24/06/2024

Entrio osigurao ulaganje teško više od 9 milijuna eura

Ulagački fond Invera Equity Partners, uložio je više od 9 milijuna eura u Entrio, online platformu za prodaju ulaznica za koncerte i druga događanja.

Prema izjavama uključenih, ovo predstavlja najveći investicijski ciklus u povijesti industrije prodaje ulaznica u jugoistočnoj Europi.

"Investiciju ćemo iskoristiti za razvoj novih proizvoda i usluga s ciljem povećanja prodajnih rezultata naših organizatora događaja, kao i za personalizaciju ponude relevantnih događaja za kupce ulaznica. Fokusirat ćemo se na velike koncerte, ali i na sportske događaje, kazališne predstave, konferencije, muzeje i atrakcije. Naš prioritet, kao i prioritet Inveri EP, uz snažan rast, jest zadržavanje i daljnji razvoj izvrsne organizacijske kulture unutar Entrio tima, koju smo gradili posljednjih 13 godina", izjavio je osnivač i CEO Entrio platforme, Berislav Marszalek.

Platforma Entrio osnovana je 2011. godine kao odgovor na potrebu za jednostavnijim i modernijim načinom prodaje i kupovine ulaznica. Danas je vodeća platforma za događaje u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini.

"Ovo je četvrta investicija Invere EP, uz Muzej Iluzija, Marles i Kompare. Entrio dijeli zajednički nazivnik s ostalim kompanijama u našem portfelju kao snažan B2C brend s iznimnim potencijalom za skaliranje, što je jedna od naših ekspertiza", rekao je Denis Sabolović, investicijski menadžer u Invera Equity Pertners.

Entrio platforma bilježi udvostručenje prihoda treću godinu zaredom, a u 2023. godini prodali su više od milijun ulaznica ukupne vrijednosti veće od 16 milijuna eura za više od 3.000 događaja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram