Zatvori
Foto: Notch
PoslovniPuls
13/06/2024

Hrvatska IT tvrtka Notch najavila suradnju s američkim Digital.ai

Hrvatska tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih proizvoda Notch i vodeća tehnološka kompanija za automatizaciju isporuke softvera Digital.ai najavili su svoje strateško partnerstvo za EMEA tržište (Europa, Bliski istok i Afrika).

Digital.ai pomaže Global 5000 tvrtkama u automatizaciji isporuke softvera putem svoje DevSecOps (Development, Security, Operations) platforme podržane umjetnom inteligencijom (AI).

Ovo strateško partnerstvo, kako su priopćili, predstavlja vrhunac dugogodišnje suradnje započete 2018. godine s XebiaLabs, koju je Gartner u svom Magic Quadrant izvještaju prepoznao kao lidera za automatizaciju aplikacija za upravljanje isporukama. XebiaLabs je od 2020. dio Digital.ai grupe.

Notch s Digital.ai razvija dvije ključne platforme za automatizaciju softvera, te vodi njihove inženjerske timove u tri vremenske zone na tri različita kontinenta.

Ovo partnerstvo kombinira dugogodišnje iskustvo Notcha s vizijom Digital.ai da svojim enterprise klijentima ponudi sveobuhvatnu platformu za razvoj softvera uz pomoć umjetne inteligencije.

Notch će podržati širenje grupe Digital.ai na područje EMEA kao tehnološki i prodajni partner te će istodobno ponuditi savjetovanje, integraciju i implementaciju njihovih softverskih platformi.

"Uzbuđeni smo što smo udružili snage s Notch-om", rekao je Justyn Leonard, regionalni direktor partnerstva za Digital.ai EMEA.

"Notch donosi jedinstvenu ekspertizu temeljenu na našem dugogodišnjem razvojnom partnerstvu. Njihovo široko iskustvo bit će ključni u ostvarivanju naših ciljeva u nadolazećem razdoblju", dodao je Leonard.

"Ovo prošireno partnerstvo s našim dugogodišnjim klijentom predstavlja velik iskorak za nas. Kombiniranjem naše kreativne snage s vodećim DevOps rješenjima Digital.ai, klijentima možemo ponuditi sveobuhvatan paket alata i usluga za postizanje inovacija i digitalne izvrsnosti", rekao je Marko Štefančić, Chief Technology Officer (CTO) u Notchu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram