Zatvori
Rentlio - laptop
Foto: Rentlio
PoslovniPuls
21/02/2024

Hrvatski turistički startupi Rentlio i Turneo najavili partnerstvo i suradnju

Turneo, vodeći pružatelj inovativne hotelske tehnologije i Rentlio, regionalna platforma za upravljanje smještajnim jedinicama najavili su novo partnerstvo čiji je cilj digitalizacija i transformacija hotelske industrije i industrije iznajmljivanja smještaja u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Kroz integraciju Turneo platforme za iskustva s robusnim Rentlio Property Management sustavom (PMS) i Channel Managerom, hoteli su u mogućnosti ponuditi gostima pomno odabrana lokalna iskustva, kao i preporuke za aktivnosti i prije samog dolaska u destinaciju. Također je značajan iskorak u poboljšanju iskustva gostiju hotelskog segmenta, kao i segmenta privatnog smještaja.

“Hoteli žele svojim gostima ponuditi personalizirano iskustvo koje nadilazi samo mjesto za spavanje. Besprijekornom integracijom PMS sustava i pomno odabranim izborom lokalnih aktivnosti, pružamo im jednostavno rješenje koje stvarno donosi rezultate”, ističe Marko Mišulić, osnivač Rentlia.

Sofisticirani Rentlio PMS omogućuje hotelima da se povežu s gostima putem automatizirane e-mail komunikacije (predefinirani e-mail predlošci) od trenutka kada naprave rezervaciju te tijekom različitih faza njihovog boravka, kao i prije no što naprave check-in.

Sada, zbog integracije s Turneom, komunikacija uključuje i ponude aktivnosti i iskustva koja gosti mogu rezervirati, a koja su prilagođena svakom pojedincu te im na taj način pomažu u planiranju putovanja.

Istovremeno, hotel dobiva vrijedne informacije i podatke koji nude bolje razumijevanje preferencija gostiju.

“Hotelijeri moraju danas razumjeti potrebe i želje svojih gostiju kako bi mogli kreirati i plasirati kvalitetnije marketinške i prodajne kampanje, personalizirati svoje usluge i na kraju izaći kao pobjednici na današnjem konkurentnom tržištu”, navodi Matija Marijan, suosnivač Turnea.

Integrirano rješenje, ističu, uvedeno je kod nekolicine pilot partnera, a svi zainteresirani mogu se prijaviti i pridružiti se listi klijenata koji čekaju pristup integraciji, a koji će im biti dostupan kasnije ovog mjeseca.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram