Zatvori
Robot i računalo
Foto: ARHIVA
PoslovniPuls
13/02/2024

Cotrugli Business School poziva na AI Business Hackathon natjecanje

Cotrugli Business School poziva sve u Hrvatskoj koji imaju dobre ideje za poslovnu primjenu umjetne inteligencije na AI Business Hackathon natjecanje.

AI Business Hackathon nije samo natjecanje dobrih ideja u poslovnoj primjeni umjetne inteligencije, već i događaj na kojem će se povezati najbolji profesionalci iz svijeta poslovanja, stručnjaci iz raznih industrijskih sektora, tehnološki eksperti, studenti te svi ostali koji žele sudjelovati u stvaranju budućnosti uz pomoć umjetne inteligencije.

Želite li unaprijediti svoje procese inovacijama u umjetnoj inteligenciji, upoznati najbolje poznavatelje najnovijih tehnologija u Hrvatskoj te obogatiti svoja poslovna poznanstva - AI Business Hackathon događaj je koji ne smijete propustiti.

Sudjelujte sa svojim timovima od najviše četiri člana i iskoristite priliku za stvaranje poslovnih partnerstava kojima ćete aktualizirati svoje najbolje ideje i stvoriti uspješna rješenja koristeći se alatima umjetne inteligencije.

Na AI Business Hackathon mogu se prijaviti timovi iz raznih industrija i domena (marketinga, odnosa s javnošću, podatkovne znanosti, logistike, menadžmenta u zdravstvu i sl.), dobri poznavatelji poslovnih procesa, ali i studenti raznih fakulteta.

Timovi će imati priliku sami odabrati na kojem procesu i unaprjeđenju žele raditi s obzirom na svoje domensko iskustvo i potrebe, primjenom alata umjetne inteligencije poboljšati taj poslovni proces i predstaviti rješenje kao najbolju praksu.

Podijelite s nama vašu najbolju ideju kako umjetnom inteligencijom unaprijediti suvremeno poslovanje.

Više informacija o pravilima sudjelovanja te link za prijavu potražite na: https://www.aibizhack.org/

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram