Zatvori
Cotrugli event
Foto: Cotrugli Business School
PoslovniPuls
06/02/2024

Razmišljate o MBA Programu?

COTRUGLI Business School Vas zove na dane Otvorenih vrata od 09. - 11. veljače na jednu sesiju Strategic Management modula u sklopu Executive MBA programa.

95% alumnija preporučuje COTRUGLI.

Pridružite nam se i otkrijte zašto COTRUGLI omogućuje svojim polaznicima značajno napredovanje u karijeri.

"Kada se osvrnem unatrag, mogu pripisati važan dio rasta svoje karijere sudjelovanju u COTRUGLI MBA programu. Njegova sveobuhvatna, primjenjiva, interaktivna i zanimljiva predavanja s praktičnim domaćim prizvukom i međunarodnim osjećajem omogućila su mi prepoznavanje onoga što nisam znao, istovremeno mi dopuštajući stjecanje onoga što mi je nedostajalo. S MBA programom, moje učenje je ušlo u novu fazu, i kakvo je to bilo putovanje - dvije godine intenzivnog učenja, osobnog razvoja i umrežavanja, zahtijevale su veliku predanost, upornost i fokus, ali definitivno su bile vrijedne svakog truda, jer sam stekao zaokružen, sveobuhvatan pregled i iz prve ruke iskustva koja su mi nedostajala", rekao je Vinko Berković, Compliance Officer responsible for HT Group & affiliates.

"Odlučio sam se prijaviti na COTRUGLI kako bih dobio dojam o načinu odvijanja predavanja. Nakon što sam osjetio energiju na predavanjima, više nije bilo nikakve dvojbe da je Executive MBA program koji želim upisati. Odlični profesori, izazovni moduli i puno zanimljivih kolega s iskustvima iz različitih industrija, najbolja su pozivnica. Executive MBA program ispunio je sva moja očekivanja", kazao je Matija Zeman, Chief Executive Officer, Comminus.

Executive MBA modul Strategija

Modul je fokusiran na razvoj strateškog razmišljanje, usavršavanja vještina, donošenja odluka i razumijevanja današnjeg globalnog poslovnog okruženja. Dok krećemo na ovo transformativno putovanje, sudionici će se baviti studijama slučaja iz stvarnog svijeta i poboljšati sposobnosti strateškog vodstva.

Nicolas Kfuri, PhD je COTRUGLI profesor strategije, a predaje i na Purdue (SAD), SDA Bocconi (Italija), CEIBS (Kina), Reims Mgmt School (Francuska), ESCP Europe.

Kako su polaznici EMBA Programa ocijenili ovaj modul, pogledajte niže:

"Prof Kfuri je odličan predavač. Fantastičan pristup studentima, najbolja atmosfera u učionici do sada. Naučio sam puno o ovoj temi. Iznad mojih očekivanja!" - Hrvoje Paraščić, Head of Production Project Mangement.

Kada i Gdje?

Otvorena vrata za sesiju Strategic Managementa održati će se uživo u COTRUGLI Business School u Zagrebu 09. - 11. Veljače. Rezervirajte svoje mjesto ovdje.

Zašto Sudjelovati?

Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor za MBA.

Prilika da iskusite AMBA akreditirani Executive MBA program iz prve ruke.

Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata.

21. Zagrebačka Generacija EMBA Programa Počinje u Ožujku 2024

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram