Zatvori
Cotrugli Business School MBA Test Drive
Foto: PRESS
PoslovniPuls
02/02/2024

Iskusite MBA Test Drive s COTRUGLI Business School

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, poziva vas da sudjelujete u jedinstvenom iskustvu "MBA Test Drive". Saznajte zašto 95% alumnija preporučuje COTRUGLI.

COTRUGLI: Kvaliteta dokazana već 20 godina i uspjesi Alumnija

COTRUGLI je proveo anketu među svojim alumnijima kako bi mjerio zadovoljstvo programom i utjecaj MBA na njihovu karijeru. Rezultati su impresivni – čak 88,7% alumnija iznimno je zadovoljno kvalitetom programa i predavača. Njih 93,6% smatra da ih je MBA program izvrsno pripremio za poslovne izazove, a 96% je napredovalo ili ostalo na istim pozicijama čak i u vremenima pandemije. Kvalitetu škole prepoznaje i 95% alumnija koji bi s oduševljenjem preporučili COTRUGLI Business School.

Mario Štefanec Chief Commercial Officer (CCO) at RASCO d.o.o.: "Fleksibilnost COTRUGLI Business School-a, međunarodna akreditacija i Executive MBA program kroz koji sam prošao uvjerili su me da je COTRUGLI najbolji izbor za mene. Tijekom dvije godine EMBA programa, osoblje COTRUGLI vodilo me kroz sve relevantne poslovne procese, vještine i područja, od ljudskih resursa, vođenja, marketinga i prodaje pa sve do računovodstva, osnovnih i naprednih financija. Predavanja, poslovni slučajevi i ispiti isprepletali su se s prilikama za umrežavanje i susretanje s kolegama studentima iz različitih tvrtki i poslovnih pozadina."

Adrijana Vinter, Global Head of Drug Discovery and Management Board Member at Selvita: "Nakon što sam završila MBA, s radnim iskustvom i stečenim znanjem, moja se karijera vrlo brzo razvijala, prelazeći iz laboratorija u poslovni razvoj i konačno na poziciju direktorice u samo 5 godina. Program mi je pomogao otkriti nove ideje, nova područja interesa i pružio čvrstu osnovu za poziciju na kojoj se danas nalazim. Kroz to sam povećala samopouzdanje poboljšavajući znanje i samosvijest na razinu koju prije nisam mogla ni zamisliti. Ono što sam naučila na COTRUGLI Business School-u jest da ako možete otključati svoju strast i razviti duh poduzetništva, sve što želite za svoju karijeru je moguće."

MBA Test Drive

Ovaj interaktivni događaj pružit će vam ekskluzivan uvid u svijet MBA-a, čime je namijenjen svima koji razmišljaju o upisu MBA programa. Vodit će ga Primož Hvala, priznati stručnjak u području, a događaju će se pridružiti i bivši polaznici, lideri vodećih kompanija. Oni će podijeliti svoja osobna iskustva te istaknuti prednosti koje su ostvarili kroz MBA program.

Kada i Gdje?

MBA Test Drive će se održati uživo u COTRUGLI Business School u Zagrebu 02.Ožujka 2024.

Rezervirajte svoje mjesto ovdje.

Rok za prijavu je 26.Veljače 2024.

Zašto Sudjelovati?

  • Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor za MBA.
  • Savladajte vještine moderne prodaje
  • Iskusite AMBA akreditirani MBA program iz prve ruke.
  • Usavršite svoje poslovne vještine i primijenite novo stečeno znanje u svakodnevnim poslovnim situacijama.
  • Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata.

21. Zagrebačka Generacija EMBA Programa počinje u Ožujku 2024.

Pridružite nam se na MBA Test Drive-u i otkrijte zašto vaša karijera zaslužuje najbolje.

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram