Zatvori
Amra Skrobo-Berberović
Foto: PRESS
PoslovniPuls
08/01/2024

Amra Skrobo-Berberović dobitnica dvije prestižne marketing & business nagrade

Amra Skrobo-Berberović, ugledna alumna Cotrugli Business School, nedavno je dobila dva prestižna priznanja u područjima marketinga i poslovanja: uglednu nagradu "Marketing Star" i prvo mjesto na europskom natjecanju Diageo, stoji u priopćenju.

Ova priznanja odražavaju Amrin neumorni angažman, inovativni duh i vođstvo u području marketinga.

Nagrada "Marketing Star", dodijeljena tijekom ceremonije Woman.Comm of the Year, priznaje njezin iznimni utjecaj na sektor marketinga, etablirajući je kao predvodnicu u marketinškoj komunikaciji.

Osim toga, njezin uspjeh na uglednom europskom natjecanju Diageo ističe njezinu stratešku domišljatost i vještine upravljanja poslovanjem. Projekt "Keep Planting" ne samo da je donio 15.000 crnih sadnica borova u Bosnu i Hercegovinu, poboljšavajući kvalitetu zraka, već je i pionirao holistički model održivosti fokusiran na tri ključna stupa: društveni, ekološki i ekonomski.

Amra Skrobo-Berberović
PRESS

Kao direktorica marketinga tvrtke Boreas d.o.o., vodeće tvrtke u zemlji, Amra je bila ključna u poticanju značajnog rasta i inovacija. Njezina strategija, koja stavlja naglasak na inkluzivne inicijative, raznolikost, jednakost i održivost, dobila je same pohvale u industriji i ostvarila značajan društveni utjecaj.

"Ova priznanja su više od osobnih postignuća; potvrđuju transformacijsku ulogu marketinga u današnjem poslovnom etosu. Ona potvrđuju moju posvećenost savjesnoj komunikaciji i zagovaranju vrijednosti koje oblikuju buduće generacije potrošača", izjavila je Skrobo-Berberović.

Amrina karijera obilježena je njezinom željom za učenjem i entuzijazmom za izazivanje statusa quo. Njezin angažman u značajnim projektima i promicanje odgovorne potrošnje, posebno tijekom blagdanskih razdoblja, epitomiziraju sveobuhvatan pristup vođenju marketinga i poslovanju.

Nastavljajući svoje doktorske studije, Amrine aktivnosti služe kao inspiracija kako studentima tako i profesionalcima. Njezina priča definirana je neumornim stremljenjem prema izvrsnosti i dubokom predanošću principijelnoj i učinkovitoj poslovnoj komunikaciji, zaključuje se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram