Zatvori
Cotrugli Business School
Foto: PRESS
PoslovniPuls
07/12/2023

Velik uspjeh dviju Executive MBA generacija na COTRUGLI Business School

Prošlog vikenda atmosfera u COTRUGLI Business School, vodećoj poslovnoj školi u JI regiji, bila je ispunjena vrlo pozitivnom energijom. Za to su zaslužni polaznici Executive MBA 19 ZG i Executive MBA 14 BG generacija koji su tijekom 2. i 3. prosinca 2023. godine uspješnom obranom završnih projekata došli do kraja svog MBA programa. 

Od početka njihovog MBA programa polaznici su razvijali originalne poslovne ideje, što je rezultiralo stvaranjem novih pothvata, inovativnih proizvoda i usluga. Završni projekt, temeljni dio njihovog MBA programa, zahtijevao je prezentaciju i obranu pred višečlanom COTRUGLI komisijom sastavljenom od stručnjaka iz industrije.

Cotrugli Business School MBA
PRESS

Za vrijeme obrana završnih radova, odvijala se dinamična razmjena pitanja i odgovora, pri čemu su polaznici pokazali visoku razinu znanja, kreativnosti i inovativnosti. Njihov entuzijazam i strast ostavili su snažan dojam na COTRUGLI komisiju, a posebno su se istaknuli temeljitom pripremom i predanosti.

Ovaj trenutak označava početak novog poglavlja u njihovim karijerama, a u COTRUGLIJU su im zaželjeli uspjeh u ostvarivanju vizionarskih poslovnih ideja: „Ponosni smo na predanost i inovativnost naših polaznika EMBA 19 ZG i EMBA 14 BG generacija. Njihovi uspjesi odražavaju ne samo kvalitetu našeg MBA programa, već i predanost naših studenata vođenju inovacija i ostvarivanju značajnog utjecaja u poslovnom svijetu.“

Cotrugli Business School MBA
PRESS

Sada s nestrpljenjem iščekuju proslavu njihovih postignuća na nadolazećoj svečanoj dodjeli diploma u siječnju 2024. godine. 

COTRUGLI – sinonim poslovne izvrsnosti

COTRUGLI Business School sinonim je za poslovnu izvrsnost i rezultate, a slovi za vodeću poslovnu školu u jugoistočnoj Europi. Tome u prilog govori i AMBA akreditacija koju posjeduje svega 200 škola u svijetu, što čini manje od dva posto škola u ukupno 70 zemalja. MBA diplomu na COTRUGLIJU do sada je steklo više od 2600 polaznika, što predstavlja najveću MBA alumni zajednicu u regiji, a kroz korporativne programe akademije prošlo je više od 20.000 top menadžera.

Ono što ovu školu čini posebnom je vrhunski tim inozemnih predavača, koji su istovremeno konzultanti koji rade za neke od najvećih organizacija u svijetu.

Misija škole je poticanje razvoja lidera koji potiču inovacije i promjene, kroz ponudu transformativnih programa, inspirirajućih događaja i izgradnju globalne mreže uspješnih alumnija.

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram