Zatvori
ZICER hackathon
Foto: ZICER
PoslovniPuls
27/11/2023

Evo tko su pobjednici posljednjeg ovogodišnjeg ZICER hackathona

Tim Zaggy Space u sastavu Neven Plačec, Helena Balenović, Filip Visinski i Andro Jukić Nuhanović proglašen je za pobjednike ZICER-ovog hackathona, ovaj put na temu inovacija u području digitalizacije zagrebačkih gradskih prostora.

Zaggy Space je nagrađen s 3.000,00 eura: “Ovo priznanje je potvrda našeg truda i inovativnog pristupa rješenju problema. Radujemo se što ćemo, u suradnji s Gradom Zagrebom, svoje rješenje razviti do krajnje implementacije i tako doprinijeti digitalnoj infrastrukturi grada.”

Tim Offset Concepts sa članovima Matko Antun Bekavac i Barbara Slopko, osvojio je drugo mjesto, predstavljajući rješenje nagrađeno s 2.000,00 eura.

Brončano treće mjesto je osvojio tim Prostor.Plus, čiji su članovi Ivan Maksan, Marko Banušić, Stjepan Drmić, Larry Tomac i Jakov Jakovac dobili nagradu u iznosu od 1.000.00 eura.

Ako je suditi po kreativnosti ponuđenih rješenja, Grad Zagreb će vrlo brzo ostvariti cilj, a to je implementiranje pobjedničkog rješenja do kraja te ga ponuditi građanima kao još jednu digitalnu uslugu za praćenje raspoloživosti i rezervacije gradskih prostora, poručuju organizatori.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram