Zatvori
Cotrugli edukacije
Foto: PRESS
PoslovniPuls
20/11/2023

Zadnja prilika za prijavu: Strategije za pametniju i bolju budućnost

Posljednjih godina liderima se pruža neviđena prilika da redizajniraju globalne strategije i sustave i da se ponovo mobiliziraju ka pametnijoj, otpornijoj i pravednijoj budućnosti. Profesor Terence Tse, dugogodišnji predavač na COTRUGLI Business School, zajedno s kolegama Olafom J. Grothom i Markom Espositom, i uz podršku istraživačkog partnera Dana Zehra, u svojoj najnovijoj knjizi „The Great Remobilization“ analizira tektonske promjene u svjetskoj ekonomiji s ciljem dizajniranja naprednijeg „operativnog sustava“ za svijet.

O najnovijim saznanjima imat ćete priliku čuti od profesora Tsea naMasterclassu "Strategies for Smarter, Better Future" koji će se održati ovog četvrtka, 23. studenog 2023. u COTRUGLI Business School u Zagrebu u 15:00 sati.

Tse će sudionicima pružiti uvid u u tektonske promjene (nazvane Five Cs, a odnose se na upravljanje pandemijom, kognitivnu ekonomiju i kripto, kibernetičku sigurnost, klimatske promjene i upravljanje ugljikom te Kinu) s kojima smo svi suočeni kao i potencijalne implikacije različitih tehnologija te kako će iste utjecati na države, organizacije i pojedince. Osim toga, pružit će i smjernice za novu vrstu vođa. 

Zašto se prijaviti?

Sudjelovanjem na Masterclassu dobit ćete priliku: 

  • Proširiti svoje znanje kroz uvide iz knjige The Great Remobilization koja je rezultat stotinu intervjua s vodećim stručnjacima iz cijelog svijeta.
  • Dobiti uvide u inovativni FLP-IT okvir za strateško vođenje.
  • Iskusiti inspirativnu atmosferu COTRUGLI MBA programa.
  • Povezati se s prestižnim profesorima i uspješnim alumnijima s COTRUGLI Business School.
  • Steknuti vrijedne kontakte za osobni i profesionalni rast.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete dio Masterclassa koji će promijeniti vaš pristup vođenju, strategiji i budućnosti! Prijavite se.

O predavaču:  

Dr. Terence Tse je svjetski priznati autor, predavač i govornik te suosnivač i izvršni direktor tvrtke Nexus FrontierTech. Jedan je od vodećih stručnjaka u području umjetne inteligencije i digitalne transformacije. Poznat je po svojoj ekspertizi u financijama, strategiji i vođenju te je istaknuti profesor financija na COTRUGLI Business School i izvanredni profesor na HULT-u. Pridružite mu se kako biste osvježili svoje znanje i perspektive.

COTRUGLI Business School – sinonim za premium poslovnu edukaciju

COTRUGLI Business School sinonim je za poslovnu izvrsnost i rezultate, a slovi za vodeću poslovnu školu u jugoistočnoj Europi. Tome u prilog govori i AMBA akreditacija koju posjeduje svega 200 škola u svijetu, što čini manje od dva posto škola u ukupno 70 zemalja. MBA diplomu na COTRUGLIJU do sada je steklo više od 2600 polaznika, što predstavlja najveću MBA alumni zajednicu u regiji, a kroz korporativne programe akademije prošlo je više od 20.000 top menadžera.

Ono što ovu školu čini posebnom je vrhunski tim inozemnih predavača, koji su istovremeno konzultanti koji rade za neke od najvećih organizacija u svijetu.

Misija škole je poticanje razvoja lidera koji potiču inovacije i promjene, kroz ponudu transformativnih programa, inspirirajućih događaja i izgradnju globalne mreže uspješnih alumnija. 

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram