Zatvori
Hackl - zagrebački hackathon
Foto: HACKL
PoslovniPuls
17/11/2023

Novi zagrebački hackathon HACKL na temu gradskih prostora

Uz HACKL - Hackathon za otvoreni Zagreb “Rezervacija i pregled raspoloživih gradskih prostora” imate priliku postati dio digitalne transformacije Grada! Ovaj trodnevni maraton kreativnosti i tehnologije potpisuju Grad Zagreb i Zagrebački inovacijski centar (ZICER).

Hackathon će svoja vrata otvoriti od 24.-26 studenog, 2023. u ZICER-u, dvorana Akcelerator, Paviljon 12, 1.kat, Avenija Dubrovnik 15.

"Ovim putem pozivamo sve entuzijaste i stručnjake iz područja tehnologije, dizajna, ekonomije i medija da se pridruže i aktivno doprinesu kreiranju rješenja koja će Zagrebu osigurati status pametnog grada u usponu", poručuju organizatori.

Svi zainteresirani timovi ili pojedinci mogu se prijaviti putem službenog prijavnog obrasca dostupnog na web stranici hackl.zagreb.hr., još samo ovaj tjedan, do nedjelje 19. studenog, 2023. Stoga, ne propustite priliku, jer vas očekuju bogate nagrade. Najbolji tim osvojit će nagradu u iznosu od čak 3.000,00 €, te jedinstvenu priliku kontinuirano surađivati s Gradom Zagrebom. Drugo plasirani tim osvojit će 2.000,00 €, a brončani tim nagradu u iznosu od 1.000,00 €.

Početak programa Hackathona za otvoreni Zagreb je u petak, 24. studenog u 17:00 sati, gdje će timovi dobiti uvid u projektni zadatak i materijale potrebne za početak rada. Subota, 25. studenog je rezervirana za intenzivno kreiranje i razvoj ideja, uz neprocjenjivu podršku naših mentora. Nedjelja, 26. studenog donosi završne prezentacije i proglašenje pobjednika.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram