Zatvori
Foto: kstudio / freepik
PoslovniPuls
26/09/2023

Iz Hanfa-e upozoravaju na tajvansku tvrtku koja Hrvatima nudi financijska ulaganja

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) upozorila je hrvatske građane i ulagatelje na tajvansko društvo Dryden Partners, koje u posljednje vrijeme kontaktira građane i nudi mogućnost financijskih ulaganja i planiranja mirovine, a koje nije registrirano u Hrvatskoj niti ima odobrenje Hanfe za neposredno pružanje takvih usluga u Hrvatskoj.

Tajvanska tvrtka, poručuju iz Hanfe, nema odobrenje za pružanje investicijskih niti ostalih usluga na području Hrvatske koje spominju na svojoj internetskoj stranici. Također, Hanfa ne raspolaže dodatnim informacijama o poslovanju tog društva, niti je nadležna za nadzor zakonitosti njegova poslovanja te ne može utjecati na zaštitu prava i interesa ulagatelja koji uspostave poslovni odnos s društvom.

Stoga Hanfa poziva ulagatelje s područja Hrvatske na oprez prilikom ulaska u bilo kakav poslovni odnos s navedenim društvom, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram