Zatvori
PoslovniPuls
19/09/2023

Hrvatski dizajneri poslovnih interijera osvojili Dubai

Hrvatska tvrtka za dizajn i uređenje interijera DC&T, specijalizirana za uređenje poslovnih prostora, u Arapskim Emiratima postigla je ogroman uspjeh te postavila potpuno nove standarde kad je u pitanju uređenje poliklinika i zdravstvenih ordinacija širokog spektra aktivnosti. S nizom projekata uspješno realiziranih u Dubaiu, DC&T konačno upoznaje hrvatsko tržište s najnovijim svjetskim praksama. Specifičnost uređenja prostora kao što su zdravstvene poliklinike, dentalne ili estetske ordinacije, ima svoje zakonitosti i vlasnici tvrtke, Dubravka i Timi Kovačević, svoj su pristup design&build usavršili kako bi u potpunosti osigurali zadovoljstvo vlasnika, ali i korisnika prostora, navodi se u priopćenju.

Najbolji su primjer poliklinike u Dubaiu, koje su uredili u skladu s najnovijim svjetskim trendovima, a za koje su dobili sjajne ocjene korisnika što je najbolja potvrda njihovog inovativnog pristupa dizajnu. „Uz kombinaciju estetike, tehnologije i pažljivo osmišljenih prostornih rješenja, moderne poliklinike postavljaju nove standarde u pružanju zdravstvene skrbi“, ističu iz DC&T-a dodajući kako „estetske poliklinike nisu samo mjesta gdje se pružaju medicinske usluge, one su i prostori u koje pacijenti dolaze po promjenu, obnovu i poboljšanje. Stoga je dizajn tih prostora ključan u postavljanju pravog tona za njihovo iskustvo. Prostor treba odražavati visok standard njege koji poliklinika pruža, a u isto vrijeme treba osigurati osjećaj sigurnosti, udobnosti i privatnosti.“ U procesu istraživanja potreba korisnika i pacijenata te analizi prostora, usluga i tehnologije, dizajneri su došli do zanimljivih zaključaka o kojima posebno treba voditi računa.

DC&T, kao tvrtka s brojnim referencama uređenja poslovnih prostora, prije par godina je osvojila tržište Emirata upravo svojim inovativnim pristupom. „Za nas je korisnik, dakle onaj kome je prostor namijenjen, u središtu istraživanja. Mi se bavimo njihovim potrebama, željama i očekivanjima jer smo svjesni da prostor oblikuje ponašanje korisnika. To je čista empirija i znanost o navikama i ponašanju ljudi u prostoru, a mi smo razvili alate koji na najbolji mogući način definiraju i kreiraju prostore koje su maksimalno u službi efikasnosti. Naša je želja i hrvatskim vlasnicima poliklinika prenijeti iskustva i znanja te spoznaje koje smo stekli, a koje zaista mogu unaprijediti njihovo poslovanje i podići razinu zadovoljstva njihovih korisnika“, ističu iz DC&T-a.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram