Zatvori
PoslovniPuls
17/08/2023

Infinumov spin-off Productive predstavio Bold - zajednicu za agencije

Stručnjaci iz domaće tech kompanije Productive, koji se u posljednjih 9 godina bave isključivo agencijama i njihovim potrebama, odlučili su stvoriti Bold, zajednicu koja će okupljati iskusne stručnjake iz agencija svih vrsta i veličina u svijetu. Bold je zamišljen kao mjesto gdje će se razmjenjivati savjeti i ideje o svemu što u praksi i svakodnevici čini život agencijskih stručnjaka, bez obzira na to u kojoj industriji radili, stoji u priopćenju.

"Na svakodnevnoj bazi u Productiveu se bavimo načinom rada agencijskih stručnjaka i njihovim suočavanjem s izazovima na svim razinama. Primijetili smo da većina zapravo ima vrlo slične probleme i izazove u radu. Bold smo odlučili pokrenuti jer želimo okupiti i spojiti ljude koji si međusobno mogu pomoći znanjem i iskustvom", rekao je Stjepan Šandor, product marketing specialist u Productiveu.

Praktično, Bold je online zajednica u kojoj ćete moći razmjenjivati ideje, savjete i izazove s kolegama iz globalnih agencija, dijeliti materijale, raspitati se o novim načinima poslovanja… Komunikacija će se isprva odvijati na pojedinim kanalima na Slacku, a u planu su i webinari, kao i druženja uživo, navodi se u priopćenju.

"Ideja o ovakvoj zajednici razvija se već gotovo dvije godine, a naziv Bold (eng. odvažan) smo izabrali jer znamo koliko hrabrosti i stava treba da biste vodili uspješnu agenciju i ostvarili zadane ciljeve, a posebno da biste vodili svoje zaposlenike. Bold je trenutno potpuno besplatan na globalnoj razini i nadamo se da će postati središnje mjesto razmjene ideja agencijskih stručnjaka", rekla je Marija Kata Vlašić, koja na poziciji content marketing specialist kreira sadržaj koji informira, educira i inspirira agencijske stručnjake. 

 Productive koristi više od 1.000 agencija diljem svijeta, a najviše iz SAD-a, Ujedinjenog Kraljevstva i Nizozemske. 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram