Zatvori
Foto: Etienne Boulanger / Unsplash
PoslovniPuls
08/08/2023

Izraelski startup želi robotizirati čišćenje prozora na neboderima

Skyline Robotics izraelski je startup koji želi robotizirati proces čišćenja fasada i staklenih površina na visokim zgradama. Osnovan još 2017. godine, Skyline Robotics dosad je prikupio 12 milijuna dolara za razvoj automatizirane tehnologije čišćenja vanjskih površina na zgradama.

Iz izraelske tvrtke poručuju kako se njihovom tehnologijom već čiste zgrade u New Yorku, a posjeduju patent za svoju tehnologiju u Japanu te Singapuru.

Sada TechCrunch piše kako je tvrtka osigurala dodatno ulaganje od 3,5 milijuna dolara koje će joj omogućiti međunarodnu ekspanziju poslovanja.

"Unatoč izazovoj ekonomijij, Skyline Robotics ostaje privlačna meta investitorima i uspjeli smo prikupiti svježi kapital po povoljnijim uvjetima nego u prethodnim ulagačkim rundama, što je neobično na današnjem tržištu. Ovo povjerenje naših investitora temelji se na novim granicama koje postavljamo, kao i našem općem poslovnom pristupu, dokazanoj strategiji izlaska na tržište te potražnji za našim robotiziranim rješenjima za čišćenje", izjavio je CEO kompanije, Michael Brown.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram