Zatvori
PoslovniPuls
12/07/2023

Održana međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju "KVALITETA360" u hotelu Zonar

Prošli mjesec je održana treća međunarodna konferencija o kvaliteti u poslovanju – Kvaliteta360 u novom urbanom hotelu Zonar, hotelijerske kuće Maistra Hospitality Group.

Konferencija je okupila više od 200 sudionika, a program je obuhvaćao 19 predavanja stručnjaka različitih grana gospodarstva u području upravljanja kvalitetom te panel raspravu na temu digitalizacije i digitalne transformacije.

Međunarodnu konferenciju o kvaliteti u poslovanju otvorio je Robert Barišić, osnivač i direktor razvoja poslovanja tvrtke BARREK Group - ujedno i glavni organizator konferencije. Sudionicima se obratila i Alma Aganović, predsjednica Društva za kvalitetu BiH koja podržava konferenciju od samog početka.

Ove godine konferenciju je moderirao Ivan Šarić, a uz novu lokaciju, organizatori su se pobrinuli i za još bogatiji sadržaj predavanja, od kojih izdvajamo nekoliko.

Prvo predavanje je održao Paul Bradbury, glavni urednik i vlasnik najvećeg novinskog portala o Hrvatskoj na engleskom jeziku - Total Croatia News (TCN), na temu "Building a Quality Foreign Media Brand in Croatia".

O održavanju visoke kvalitete u Coca-Cola proizvodnji govorio je Karlo Tomašić iz Coca-Cola HBC-a, koja je bila i ovogodišnji sponzor konferencije.

Iz područja obrazovanja ugostili smo ravnateljicu Agencije za znanost i visoko obrazovanje, izv. prof. dr. sc. Danijelu Horvatek Tomić, čije je predavanje obuhvatilo postupke vrednovanja sam Agencije u međunarodnom okruženju.

O primjeni modernih tehnologija u kontroli kvalitete i upravljanju znanjem u autoindustriji govorio je direktor tvrtke Geico Taikisha Controls d.o.o. Zagreb (GTC), Davor Markota - također jedan od sponzora konferencije.

Iskusni stručnjak s profesionalnom karijerom koja obuhvaća nekoliko industrija, Zoran Ranogajec iz tvrtke KING ICT, pričao je o Kvaliteti 4.0 te na koji način tehnologija transformira naše gradove i podiže ljestvicu upravljanja kvalitetom.

Ovo su samo neka od predavanja s ovogodišnje konferencije, a popis svih predavanja kao i više o konferenciji možete pogledati na njihovoj službenoj web stranici.

Službeni dio konferencije završen je panel raspravom nakon koje je održan koktel after party i tombola, a najsretniji sudionici su osvojili i vrijedne poklone sponzora konferencije. Najbolje trenutke s konferencije pogledajte u aftermovieu, a na webu je dostupna i galerija fotografija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram