Zatvori
Vedran Bilas
Foto: FER
PoslovniPuls
14/06/2023

Za sutra najavljeno prvo veliko okupljanje alumnija FER-a

Sutra, u četvrtak, 15. lipnja u 17 sati, najavljeno je prvo veliko okupljanje alumnija FER-a - FERConnect.

Osim razgovora o životu i karijeri nakon studentskih dana, bit će riječi o aktivnostima u koje se svi alumni mogu uključiti - kroz programe mentorstva i rad Zaklade za pomoć studentima. Bit će tu i novosti s Fakulteta, razgovora o suradnji s industrijom, ali i prilike vidjeti svoje bivše studente i kolege na druženju koje slijedi nakon službenog dijela u auli fakulteta, navodi se u medijskoj objavi.

"Alumni zajednica FER-a ima neupitan pozitivan utjecaj na hrvatsku, ali i globalnu industriju. Kako bi osnažio djelovanje ove inovativne zajednice u Hrvatskoj, FER je ove godine po uzoru na prestižne svjetske fakultete kao što su Harvard, MIT i Oxford pokrenuo svoj Alumni odbor. Alumni odbor, čiji je cilj stvaranje Alumni zajednice koja će doprinijeti tehnološkom razvoju Hrvatske, predstavlja 16 bivših studenata FER-a, danas renomiranih imena hrvatske gospodarske scene. Kroz odbor, čiji je predsjednik Mladen Pejković, stariji izvršni direktor Poslovnog razvoja, strategije i informacijske tehnologije u Atlantic grupi, radi se na inicijativama koje će izravno doprinijeti ne samo studentima FER-a nego i industriji i hrvatskom društvu u cjelini", poručuju iz FER-a.

Prijave moguće ovdje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram