Zatvori
Mate Rimac Sandro Mur
Foto: PRESS
PoslovniPuls
15/05/2023

Mate Rimac i Sandro Mur udružili snage zbog ulaganja u hrvatsko - slovenski Juicefast

Hrvatsko slovenski JuiceFast, može se pohvaliti novim zvučnim ulagačem. Mate Rimac pridružio se Sandru Muru, suosnivač Bellabeata, koji je već ranije uložio u Juicefast.

Njihove će investicije omogućiti Juicefastu da nastavi razvijati inovativnu tehnologiju proizvodnje te da se proširi na ostatak europskog tržišta. Juicefast je food-tech startup, koji je pronašao način za kompletno nutritivno rješenje s hladno cijeđenim sokovima i nutritivno izbalansiranim obrocima. Osnovali su ga početkom 2020. dva brata David i Marko Dravinec. Od tada uspješno raste na domaćem tržištu i osvaja sve više ljubitelja zdravog života i prehrane.

Svi proizvodi koje Juicefast proizvodi su 100 posto prirodni, bez aditiva i konzervansa, a sigurnost proizvoda postiže se korištenjem najmodernije tehnologije obrade visokim tlakom.

"U posljednjih nekoliko godina sam podržao i investirao u nekoliko domaćih poslovnih poduhvata u ranim fazama, s ciljem jačanja domaćeg start-up eko sustava. Kada razmatram koga podržati mi je najvažniji team iza projekta, skalabilnost van granica hrvatske i potencijal utjecaja na rast Hrvatskog gospodarstva i stvaranja radnih mjesta. Priča o mom ulasku u Juicefast dosta je neobična. David mi je poslao kratak mail u kojem je predstavio sebe i brend. Iako dobivam velik broj sličnih mailova želio sam saznati više o Juicefastu jer se odmah vidi kada netko zna što radi i profesionalno pristupa. Kada smo se upoznali prepoznao sam potencijal projekta i Davidovu strast potkovanu sa upornošću koja je potrebna za stvaranje tvrtke. David i ekipa imaju jasnu viziju razvoja, a vjerujem da će tržište na kojem se nalaze biti sve važnije i veće u budućnosti. Nakon prvog upoznavanja, brzo smo dogovorili investiciju", rekao je Rimac.

„Juicefast je brend čije sam proizvode prije svega privatno koristio, a onda sam kroz vrijeme shvatio koliki potencijal postoji u cijeloj priči. Navikli smo da je tech sektor područje u kojem se događaju najveći iskoraci u startup industriji, ali ja sam siguran da su zdrave životne navike i sve ono što Juicefast predstavlja -budućnost. Imaju viziju i strast, a sada, uz našu podršku i resurse, i priliku da se šire i rastu. Ovo je samo još jedan korak prema stvaranju uspješnih hrvatskih brendova koji će osvojiti svijet”, rekao je Mur.

"Na tržištu Hrvatske do sada imamo više od 50.000 klijenata i više od 500 mjesečnih pretplatnika. Nedavno smo otvorili i tržište Slovenije gdje također očekujemo odlične poslovne rezulate. Tvrtka trenutno ima 20 zaposlenih, ali planiramo i nova zapošljavanja. Do sada smo prodali već preko 3.000.000 bočica soka, što je dosta fora informacija", kazao je osnivač Juicefasta David Dravinec.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram