Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
23/03/2023

Goran Končar je novi partner u Deloitte Hrvatska

Goran Končar, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, od 1. lipnja 2023. postaje partner u Deloitteu, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

Končar je svoj put u Deloitteu započeo 2011. godine u Odjelu za poreze, a 2015. godine se pridružuje Odjelu revizije i savjetovanja. Tijekom svoje karijere specijalizirao se za rad na kompleksnim revizijskim angažmanima i grupnim revizijama, projektima analize računovodstvenih i poreznih implikacija te angažmanima povezanim s implementacijom novih računovodstvenih standarda, politika i sustava izvještavanja.

Diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu i iskusan je predavač u Hrvatskoj revizorskoj komori, a njegova stručnost i reference uveliko su priznati u industriji. Ovlašteni je računovođa i član Udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Republici Hrvatskoj.

Končar je također predstavnik Deloitteovog „CFO programa“, inicijative koja okuplja financijske stručnjake i direktore kroz organizirane diskusije i forume s ciljem adresiranja najnovijih izazova i prilika u područjima financijskog upravljanja i izvještavanja, stoji u priopćenju.

"Izuzetno sam ponosan što nakon 12 godina postajem partner u Deloitteu. Osim vodstvu firme, ovaj uspjeh dugujem svim dosadašnjim mentorima, a posebice svim svojim kolegama i izvrsnim pojedincima s kojima sam imao prilike surađivati u dosadašnjoj karijeri. Kao partner u Deloitteu nastavit ću s razvojem našeg poslovanja i radujem se daljnjem rastu i uspjehu Deloittea, kao i daljnjoj suradnji s kolegama u prevladavanju izazova i pružanju najboljih rješenja za naše klijente i širu poslovnu zajednicu”, istaknuo je Končar.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram