Zatvori
PoslovniPuls
28/02/2023

Xbox mjesečna gaming članarina uskoro dostupna i u Hrvatskoj

Počevši od utorka, 28. veljače, insideri se mogu prijaviti za Xbox-ov PC Game Pass Preview, čime će dobiti trenutni pristup libraryju koji sadrži stotine visokokvalitetnih PC igara na Windows operativnom sustavu, uključujući nova izdanja Xbox Game Studios od prvog dana, legendarne Bethesda igre, EA Play članstvo i pogodnosti u Riot igrama namijenjene isključivo članovima.

Novi naslovi koji će uskoro biti dostupni uz PC Game Pass uključuju Minecraft Legends, Redfall i još sjajnih igara, navodi se u priopćenju.

PC Game Pass će biti službeno predstavljen u svih 40 zemalja kako bi igrači u narednim mjesecima mogli uživati u novom iskustvu igranja. U međuvremenu, igrači se mogu registrirati i pridružiti insiderskom programu kako bi isprobali preview preuzimanjem aplikacije Xbox Insider Hub.

Nakon što se registriraju, igrači se mogu pridružiti previewu PC Game Passa po posebnoj cijeni za testiranje usluge tijekom prvog mjeseca korištenja. 

S proširenjem na 40 novih zemalja, PC Game Pass je sada dostupan ljudima iz gaming zajednice iz 86 zemalja širom svijeta kako bi mogli uživati u stotinama igara zajedno s prijateljima i članovima obitelji, zaključuje se u priopćenju iz Microsofta.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram