Zatvori
Foto: ARHIVA
PoslovniPuls
28/02/2023

Kreće druga generacija SiA programa - prijavite se na besplatnu demo radionicu

Nastavno na prvu generaciju SiA - Strategy in Action programa, koja je izazvala veliki interes hrvatskih poduzetnika, poslovna škola COTRUGLI, kao ekskluzivni zastupnik programa za područje jugoistočne Europe, u partnerstvu s Europskom bankom za obnovu i razvoj - EBRD, Privrednom bankom Zagreb i Zagrebačkom burzom - ZSE, pokreće drugu generaciju u Hrvatskoj. 

Što je SiA? 

Živimo u neizvjesnom, promjenjivom i složenom svijetu gdje konstantni poremećaji nameću izazove čak i najambicioznijim liderima i organizacijama. Istraživanja pokazuju kako samo 51% najvišeg menadžmenta zna navesti tri glavna strateška prioriteta svoje organizacije, a više od 91% organizacija ne uspijeva provesti svoje strategije.

SiA - Strategy in Action pomaže vodećim timovima malih i srednjih poduzeća sukreirati, aktivirati i provoditi strategiju svoje organizacije.

Program je ključni element ELITE programa Londonske burze a pomogao više od 500 tvrtki da izgrade svoje strateške planove za rast i skalabilnost. Budite jedni od njih! 

Otkrijte tajnu uspješne strategije - prijavite se na besplatnu SiA demo radionicu! 

Pozivamo vas na besplatnu poludnevnu SiA radionicu na kojoj ćete moći iskusiti program, saznati više o platformi koja će biti u središtu vaše buduće strategije rasta, dobiti priliku upoznati druge lidere i poduzetnike koji se suočavaju s istim izazovima i problemima te čuti, iz prve ruke, pozitivna iskustva prve generacije polaznika. 

Radionica će se održati 9. ožujka 2023. godine s početkom u 9.30 sati u prostorijama poslovne škole COTRUGLI u Zagrebu.  

Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu registraciju, a možete se prijaviti ovdje

Nemojte propustiti priliku iskusiti dokazano najbolji end-to-end program razvoja poslovne strategija koji jamči uspjeh i isporučuje rezultate! 

COTRUGLI - sinonim za premium poslovnu edukaciju

Poslovna škola COTRUGLI sinonim je za poslovnu izvrsnost i rezultate, a slovi za vodeću poslovnu školu u jugoistočnoj Europi. Tome u prilog govori i AMBA akreditacija koju posjeduje svega 300 škola u svijetu, što čini manje od dva posto škola u ukupno 70 zemalja. MBA diplomu do sada je steklo 2500 polaznika, što predstavlja najveću MBA alumni zajednicu u regiji, a kroz korporativne programe akademije prošlo je više od 20.000 top menadžera. Ono što školu čini posebnom je vrhunski tim inozemnih predavača, koji su istovremeno konzultanti koji rade za neke od najvećih organizacija u svijetu.

PROMO / SPONZORIRANO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram