Zatvori
Foto: Ingemark
PoslovniPuls
27/02/2023

KARIJERE: Morana Stričić Petrović je nova voditeljica marketinga i komunikacija u softverskoj agenciji Ingemark

Ingemark, jedna od vodećih zagrebačkih agencija za razvoj softvera po narudžbi, u svoje je redove dovela Moranu Stričić Petrović kao novu voditeljicu odjela za marketing i komunikacije, navodi se u priopćenju.

Stričić Petrović kao najnovije pojačanje Ingemarka, dolazi iz osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d., gdje je kao voditeljica Grupe za korporativne komunikacije bila zadužena za planiranje, kreiranje i provedbu cjelokupne komunikacije poduzeća i branda. Nakon desetogodišnjeg rada u korporaciji bila je  spremna za nove izazove, a rad u agenciji poput Ingemarka nudi joj upravo to. IT sektor vidi kao industriju koja se iznimno brzo mijenja i prilagođava, a istovremeno nameće trendove drugim industrijama.

"Pružila mi se prilika primijeniti svoje znanje i iskustvo kako bih doprinijela daljnjem razvoju i rastu ionako uspješne tvrtke, koja je s obzirom na kvalitetu, inovativnost i važnost svojih projekata te potvrđeno zadovoljstvo svojih zaposlenika, preskromno zastupljena u javnosti. Vjerujem da ćemo planiranim komunikacijskim i marketinškim aktivnostima povećati našu vidljivost na inozemnom i domaćem tržištu i osigurati prepoznavanje kvalitete naših custom proizvoda i usluga. Najvažnije je podići razinu razumijevanja naših prednosti i snaga u odnosu na konkurenciju, kako bismo privukli nove klijente i zaposlenike te kako bi i postojeći i budući klijenti i zaposlenici bili što zadovoljniji“, izjavila je Morana Stričić Petrović.

Nakon iznimno uspješne 2022. godine, fokus Ingemarka i ove će godine biti na širenju tvrtke, odnosno zapošljavanju novih stručnjaka i širenju poslovanja na domaćem i inozemnim tržištima, ali i na poboljšanju postojećih i razvoju novih komunikacijskih i marketinških strategija.

„Iznimno smo sretni dolaskom Morane u naš tim. Njeno iskustvo i sposobnosti biti će velika dobit za našu tvrtku. Vjerujemo da će njena stručnost i znanja pomoći u unaprjeđenju poslovanja i daljnjem rastu Ingemarka“, dodao je Hrvoje Ljubičić, CEO Ingemarka.

Ingemark je danas partner nekim od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi, kao i brojnim tvrtkama iz zapadne Europe, Bliskog istoka i SAD-a. Tvrtka je u fazi snažnog rasta, stoga je i pojačanje na poziciji odjela za marketing i komunikacije prirodan potez usklađen s daljnjim poslovnim nastojanjima tvrtke.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram