Zatvori
PoslovniPuls
08/02/2023

KARIJERE: Miranda Mladin je nova direktorica marketinga u Studencu

Miranda Mladin nova je direktorica marketinga u Studencu. Mladin je gotovo dva desetljeća provela na vodećim marketinškim pozicijama u globalnim i multinacionalnim FMCG kompanijama, a u tim Studenca došla je s pozicije izvršne direktorice za centralni marketing i inovacije u Atlantic grupi gdje je unaprijedila brojne marketinške aspekte poslovanja.

„Studenac je trenutno jedna od najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj, a istovremeno prolazi i kroz značajnu transformaciju i digitalizaciju poslovanja. Sretna sam što imam priliku biti dio tima u tako dinamičnom razdoblju te podržati poslovni razvoj i rezultate. U svojim aktivnostima ostajemo orijentirani na kupce i njihovo iskustvo, a posebno smo usmjereni i na jačanje našeg brenda i odnosa, ali i društveno odgovornih projekta, uključujući nova područja preuzetih lanaca i Zagreb . U Studencu me dočekao odličan tim kolega i radujem se svim novim projektima pred nama“, izjavila je Mladin.

Pogledajte i druga nedavna imenovanja:

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram