Zatvori
Foto: PRESS
PoslovniPuls
24/01/2023

Hrvatska IT firma Agilno otvorila podružnicu u Torontu

Agilno, hrvatska tvrtka koja je 2022. svrstana među 100 tvrtki s najbržim rastom u svijetu prema platformi Clutch, otvorila je podružnicu u Torontu te nastavlja sa širenjem na sjevernoameričko tržište.

Naime, tržište u Torontu je treće najbrže rastuće tech tržište u Sjevernoj Americi, a s obzirom da je vlasnik tvrtke Agilno baš u Torontu započeo svoje prve programerske i poduzetničke korake, odluka tvrtke uopće ne začuđuje.

Inače, osnivač tvrtke i direktor, Petar Vukašinović, nakon što je proveo nekoliko godina u Torontu, vratio se u Split i otvorio tvrtku Agilno koja posluje od 2016. U nešto više od 6 godina, tvrtka je narasla u uglednu agenciju koja u Sjevernoj Americi posluje s top brendovima kao što su eCapital, Coherent, BuddyIns, Adapt Media…

Prisustvo tvrtke Agilno u Kanadi nije ostalo neprimjetno. Toronto Global, kanadska agencija koja pomaže stranim tvrtkama u širenju poslovanja na području Toronta, prepoznala je rad koji Agilno ulaže u isporuci tech rješenja svojim klijentima i na taj način pridonosi konkurentnosti tržišta.

“Sretni smo što možemo podržati tvrtku Agilno kao vrijednog člana našeg inovacijskog ekosustava u Toronto regiji”, rekao je Stephen Lund, direktor Toronto Globala.

Tvrtka je u Kanadi započela sa zapošljavanjem novih snaga te trenutačno broji 5 ljudi, a u planu je angažiranje novih zaposlenika te će broj sigurno još rasti tijekom godine, poručuju iz Agilno-a.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram