Zatvori
Foto: Unsplash
PoslovniPuls
19/12/2022

Provectus Capital Partners preuzeo vodeći dijagnostički centar u Sloveniji

Provectus Capital Partners (PCP) je putem fonda ASEF (Adriatic Structured Equity Fund) postigao konačni dogovor o preuzimanju Digitalne slikovne dijagnostike (DSD), jednog od vodećih radioloških dijagnostičkih centara u Sloveniji osnovanog 1997. godine.

DSD pruža usluge za privatne pacijente, te je i imatelj koncesije i ugovora o koncesiji sa ZZZS (Slovenski zavod za javno zdravstveno osiguranje) za pružanje usluga radiološke dijagnostike.

DSD posluje u Ptuju i nudi radiološke usluge magnetske rezonance (MRI), kompjuterske tomografije (CT), ultrazvuka i rendgena. Iskusni tim liječnika i radioloških inženjera DSD-a pruža usluge u skladu s certifikatom ISO 9001:2015.

"Ponosni smo što svojim pacijentima pružamo vrhunsku uslugu. To je moguće kombinacijom našeg iskusnog medicinskog tima i najsuvremenije dijagnostičke opreme. Ovo ulaganje uvodi još jedan ključni element - snažnog partnera koji će nas poduprijeti u sljedećim fazama našeg razvoja", izjavila je Brigitta Kralj, direktorica Digitalne slikovne dijagnostike.

"Ovo ulaganje dokazuje našu temeljnu strategiju u odabiru tržišnih lidera i jakih timova s izvrsnim iskustvom. Ulaganje u DSD naše je prvo ulaganje u zdravstveni sektor u Sloveniji, tržište na kojem vidimo velike potencijale za rast. Veselimo se pružiti DSD-u podršku u daljnjem razvoju kao snažan i predan financijski investitor, ali i svojim znanjem i iskustvom koje smo stekli dosadašnjim ulaganjima u zdravstvenom sektoru", izjavio je Igor Čičak, predsjednik uprave i glavni partner u PCP.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram