Zatvori
Denis Jašarević
Foto: PRESS
PoslovniPuls
13/12/2022

IN2 grupa: Godinu obilježile dvije velike akvizicije

Godina koja je na izmaku bila je osobito dinamična i posebna za IN2 grupu. Tijekom cijele godine grupa je obilježavala trideset godina uspješnog poslovanja u svim važnim projektima koji su digitalno transformirali Hrvatsku i tako način života svih građana promijenili nabolje te ga učinili jednostavnijim i funkcionalnijim, poručuje se u medijskoj objavi.

"„Mi smo jedna od rijetkih tvrtki u IT industriji koja ima tri desetljeća tradicije. Ponosni smo na svoje iskustvo, ali i na našu inovativnost, koja nam omogućuje da i dalje budemo predvodnik u IT industriji. Naša je snaga u zajedništvu, strasti prema svemu što radimo, odgovornosti koju prihvaćamo i ponajprije našim različitostima. IN2 grupu odlikuje zajedništvo velikog broja individualaca koji su vrhunski stručnjaci u svojim područjima, a zahvaljujući tomu pružamo našim klijentima tailor made rješenja koja pokrivaju različite djelatnosti, od osiguranja i bankarskog sektora, poduzetništva i gospodarstva općenito do zdravstva i javnog sektoraˮ, istaknuo je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Ove je godine IN2 grupa postala bogatija i za dvije nove tvrtke u svojem vlasništvu. Početkom godine, točnije u veljači, završen je proces preuzimanja MCS Grupe, jednog od vodećih hrvatskih proizvođača informacijskih sustava u zdravstvu, koja posluje još od 1999. godine. Rješenjima MCS Grupe danas se koriste dvije tisuće timova u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, šesto timova u specijalističko-konzilijarnoj zdravstvenoj zaštiti te sedamdeset poliklinika raznih djelatnosti. Početkom studenoga ove godine tvrtka Libusoft Cicom postala je dio obitelji IN2 grupe. Riječ je o tvrtki koja je predvodnik digitalizacije javne uprave u Hrvatskoj. Tvrtka Libusoft Cicom ponosna je na činjenicu da je u IT sustavu svakoga hrvatskoga pametnoga grada barem jedno LC rješenje. Iskustvo, stručnost i znanje stručnjaka LC-a rezultat su tridesetogodišnjeg razvoja, ulaganja i kontinuiranog rasta. Nakon obiju akvizicija, danas IN2 grupa broji 650 zaposlenika.

U sljedećoj godini IN2 grupa nastavlja provoditi strategiju RAST-a, planira nove akvizicije i nove korisnike, širenje poslovanja te otvaranje novih ureda po cijeloj Hrvatskoj.

Već dugi niz godina IN2 grupa ima strateški važne urede koji se nalaze izvan Zagreba, kao što su uredi u Puli, Rijeci, Labinu, Varaždinu, Osijeku, Šibeniku… No u sljedećoj godini IN2 grupa nastavit će širiti korporativnu kulturu i u drugim manjim i većim gradovima i mjestima u Hrvatskoj u kojima žive njezini zaposlenici.

„Nastavit ćemo i dalje s mogućnošću remote načina rada, ali želimo da naši zaposlenici izvan Zagreba mogu doći u ured, porazgovarati s kolegama, razmijeniti ideje, ali i osjećati pripadnost IN2 grupi. Plan nam je u sljedećoj godini otvoriti što više novih ureda te ostvariti suradnju s lokalnim zajednicama i proširiti suradnju s akademskom zajednicom. Ove smo godine tako potpisali Sporazum o suradnji s Veleučilištem Hrvatsko zagorje Krapina (VHZK). Godina koja dolazi bit će puna izazova za sve gospodarstvenike, no izazovi i stalne promjene ono su što cijelu zajednicu potiče da bude bolja, inovativnija i kreativnijaˮ, zaključio je Jašarević.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram