Zatvori
Ivan Belić, NOTCH
Foto: Notch
PoslovniPuls
02/11/2022

Ivan Belić se pridružio našoj poznatoj IT tvrtci Notch kao član Uprave za strategiju

Notch, višestruko nagrađivana domaća IT tvrtka, dobila je novo pojačanje u svojim redovima. Naime, član Uprave za strategiju jedne od najbrže rastućih full service softverskih tvrtki u centralnoj Europi postao je Ivan Belić.

Belić ima bogato iskustvo u upravljanju i poslovnom savjetovanju koje je stekao dugogodišnjim profesionalnim radom u domaćim i multinacionalnim kompanijama.

S pozicije člana Uprave, fokus Belića će biti na novim područjima poslovanja, akvizicijama i širenjima Notcha.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu podijeliti svoje iskustvo u svakodnevnom poslovanju Notcha, kako bismo uspješno nastavili sve što su dosad radili. U isto vrijeme, ovo je i veliki izazov. Pogotovo kada se uzme u obzir da je Notch tvrtka koja preko 75 posto projekata radi za strane klijente iz različitih industrija, među kojima su i globalne kompanije s tisućama zaposlenih i prometom u milijardama eura. Put kojim je Notch krenuo, posljednjih godina uz rast prihoda od 500 posto i gotovo 200 IT stručnjaka koji rade na velikim i izazovnim projektima, treba samo nastaviti, na zadovoljstvo svih. U čemu ćemo, uvjeren sam, imati podršku postojećih, ali i novih zaposlenika“, rekao je Belić.

Zadovoljstvo novim pojačanjem ne krije predsjednik Uprave Notcha, Mihael Sedmak.

“Dolazak Ivana Belića velika je stvar za našu tvrtku, jer osoba s tolikim iskustvom i rezultatima iza sebe definitivno će doprinijeti našem dodatnom rastu i razvoju. Ovaj dolazak je još jedno veliko priznanje Notchu i pokazatelj da idemo u dobrom smjeru”, rekao je Sedmak.

Inače, kroz svoju karijeru, Ivan Belić prošao je razne pozicije - od Product Managera, Business Development Managera, direktora poslovnih aplikacijskih rješenja i softvera te VP-a profesionalnih servisa u Life Sciences industriji.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram