Zatvori
Cotrugli
Foto: PRESS
PoslovniPuls
10/10/2022

Last Call: Redefinirajte i aktivirajte novu strategiju za svoju tvrtku!

Želite razviti idealnu poslovnu strategiju ili osvježiti postojeću, ali nemate dovoljno znanja ili pristup postojećim alatima? Želite saznati što čini idealnu poslovnu strategiju, ali su vam dostupni programi edukacije preopsežni ili preskupi? Želite razviti sposobnost dizajniranja strateških izbora za korporaciju, razviti kritičko mišljenje i razumjeti kako razviti konkurentsku prednost, ali ne znate od čega krenuti? 

Ukoliko ste na bar jedno od ponuđenih pitanja odgovorili potvrdno, nemojte propustiti priliku za prijavu na besplatno predavanjePutting Strategy in Action”, koje će održati vodeći svjetski stručnjak za poslovnu strategiju dr. Davide Sola. Predavanje će se održati u sklopu Experience MBA događaja na vodećoj poslovnoj školi u jugoistočnoj Europi, COTRUGLI Business School

Zadnja prilika za prijavu - osiguraj svoje mjesto! 

Program će se održati 14. i 15. listopada u prostorijama poslovne škole COTRUGLI, a namijenjen je, između ostalog, pojedincima koji razmišljaju o upisu na EMBA program i žele i iz prve ruke osvjedočiti kvalitetu programa i predavača. 

Prijavi se!

Upoznajte predavača

Davide Sola predavač je strategije na COTRUGLI Business School i predsjednik uprave u 3HORIZONS-u, gdje je zadužen za razvoj i rast poslovanja. Diplomirao je na ESCP Business School i Sveučilištu u Torinu. Ima više od 20 godina iskustva u strateškom savjetovanju u McKinsey & Company i u 3H Partners, pokrivajući širok spektar industrija u rasponu od hrane i pića, zdravstva, energetike, tehnologije i financijskih usluga. Autor je brojnih članaka, političkih dokumenata, poglavlja u knjigama i studija slučaja te redovito izlaže na međunarodnim istraživačkim konferencijama.

Njegova knjiga "How to think Strategically - Your roadmap to Innovation and results" (u koautorstvu s J. Couturierom), koju je objavio Financial Times, nominirana je za prestižnu nagradu "Knjiga godine" koju dodjeljuju CMI i British Library.

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram