Zatvori
Best Stay konferencija logo
PoslovniPuls
30/09/2022

NAJAVA: Best Stay – međunarodna konferencija za lidere u turizmu

Tri dana uzbudljivog i korisnog sadržaja s fokusom na networking i primjere iz prakse u jedinoj europskoj regiji koja je po treći put osvojila nagradu European Destination of Excellence.

Ovogodišnja Best Stay konferencija održat će se 12. - 14.10. u Termama Sveti Martin. Konferencija tradicionalno okuplja hotelijere, profesionalce u pružanju turističkih usluga kao i tehnološke tvrtke koje svojim proizvodima i uslugama unaprjeđuju turistički sektor.

Specifičnost ovogodišnjeg Best Staya je što konferencija ponovo poprima internacionalni karakter te okuplja turističke profesionalce iz SAD-a, Velike Britanije, Estonije, Francuske, Portugala, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. 

Konferencija je namijenjena svima koji žele biti u trendu s vrućim turističkim temama, a bogat i raznolik program ovogodišnjeg Best Staya fokusirat će se na pronalaženje odgovora kako uspješno reagirati na promjene, minimizirati rizike i planirati održivu poslovnu budućnost.

Od leadershipa preko digitalne transformacije do održivog turističkog poslovanja

Konferencija unosi inovativnost u koncept organizacije poslovnih događanja stavljajući fokus na networking i učenje u manjim grupama. Tako organizator pokazuje kako se kreativnim promišljanjem u kontekstu formata događanja, konferencije mijenjaju s ciljem da budu korisnije i opuštenije za sudionike. 

Program je baziran na studijama slučaja (tzv. case studies), dinamičnim panel raspravama, opuštenom druženju i upoznavanju lokalne ponude međimurskog kraja. Veliki broj dosadašnjih sudionika za Best Stay govori da je najkonkretnija konferencija u turizmu u Hrvatskoj.

“Veliko nam je zadovoljstvo što je Best Stay već tradicionalno jedna od prvih stanica nakon sezone na kojoj se turistički djelatnici u opuštenom i korisnom okruženju okupljaju, uče, razmjenjuju iskustva i dogovaraju nove poslovne suradnje. Znamo da je još jedna godina prepuna izazova ovdje pa samim time poseban naglasak stavljamo na teme održivog turističkog poslovanja u kontekstu tehnologije, digitalne transformacije, leadershipa te financija. Ove godine imamo priliku po prvi puta ugostiti i neke od kolega iz SAD-a i raznih EU zemalja poput Estonije, Španjolske i Portugala koji će podijeliti ne samo svoja iskustva, već i trendove sa specifičnih tržišta.”, izjavila je direktorica konferencije Martina Lucić Čanak.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram