Zatvori
Foto: Press
PoslovniPuls
20/09/2022

Australski div uložio u novog vlasnika hrvatske softverske agencije Flow & Form

Australska kompanija Atlassian, poznata po svojim produktivnim alatima poput Trello i Jira, potvrdila je ulaganje u američki startup Robin, a koji je nedavno bio i na naslovnicama naših medija, nakon najavljenog preuzimanja hrvatske proptech softverske agencije Flow & Form, o čemu smo i mi pisali.

Robin omogućuje zaposlenicima da imaju izbor kako i otkud će raditi pomoću real-time mapa ureda i rezerviranja soba, stolova i opreme, dok istovremeno pomaže poslodavcima da prate iskorištenost uredskog prostora, statistiku rezerviranja stolova i još mnogo toga.

Vrijednost Atlassianovog ulaganja u Robin nije otkrivena, ali poznato je kako je došla kroz njihovu venture capital diviziju Atlassian Ventures.

“Budućnost rada zahtijeva fleksibilnost. Zato smo strastveni u financiranju tehnologija koje potiču bolju asinkronu suradnju za naših 200.000+ klijenata u oblaku,” rekao je Matt Sonefeldt, voditelj Atlassian Venturesa.

“Naše ulaganje pomaže Robinu da iskoristi veliku tržišnu priliku. Oduševljeni smo što ćemo se pridružiti Robinu u ovom sljedećem poglavlju rasta za distribuirane timove diljem svijeta.”

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram