Zatvori
PoslovniPuls
14/06/2022

Prijavi se na COTRUGLI Masterclass i postani stručnjak za upravljanje projektima

COTRUGLI Business School otvorila je prijave za trodnevni Project Management Masterclass, koji će držati vodeći svjetski stručnjak za upravljanje projektima i predavač na COTRUGLIJU, dr. Stephen Simister. 

Postanite stručnjak za upravljenje projektima!

Razvoj projektnog managementa važan je za napredovanje tvrtke i pojedinca kao sastavnog dijela kolektiva. Kroz trodnevnu edukaciju Project Management Masterclass sudionici će primiti potrebna znanja i usavršiti strateške vještine potrebne za razumijevanje i primjenu upravljanja projektima u svojim organizacijama, bez obzira na njihovu veličinu i složenost.

Program stavlja naglasak na sistemski pristup integraciji načela, procesa, alata i tehnika upravljanja projektima. Fokus je na usklađivanju, implementaciji i radu procesa i sustava unutar okvira upravljanja projekta.

Masterclass će se održati od 8. do 10. srpnja u Zagrebu u prostorijama COTRUGLI Business School. Cijena programa iznosi 975 EUR + PDV, a za COTRUGLI alumnije osiguran je poseban popust u iznosu 30% od redovne cijene.

Prijave su otvorene do 6. srpnja 2022. godine. Prijavite se za trodnevni Project Management Masterclass.

Više o predavaču:

Dr. Stephen Simister predavač je na COTRUGLI Business School i izvanredni profesor na Henley Business School, s međunarodnim akademskim, praktičnim i konzultantskim iskustvom. Posjeduje bogato iskustvo u upravljanju projetima u gotovo svim poslovnim sektorima i bio je uključen u sve faze životnog ciklusa projekta. Jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka u projektnom managementu, a savjetovao je neke od najvećih korporacija poput: BP, Network Rail i Pfizer.

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram