Zatvori
PoslovniPuls
23/05/2022

Sarajevo dobilo moderni tehnološki centar Greenpark

Kao kruna uspješnog poslovanja u proteklih petnaest godina, IT kompanija Symphony ovog vikenda je otvorila Greenpark tehnološki centar na Trebeviću, prvi takve vrste u Bosni i Hercegovini koji prati najnovije svjetske standarde.

Tehnološki centar Greenpark na Trebeviću na 3.500 četvornih metara sadrži preko dvadeset konferencijskih dvorana, rekreacijski i sportski bazen, teretane, kina, tursku kupelj, igraonicu, šest terasa s prekrasnim pogledom na grad i šumske staze za šetnju i opuštanje.

Stvaranje ugodne radne atmosfere, briga za svoje zaposlenike, timski rad i stalna motivacija za rast i razvoj, narativ je kojim Symphony želi stvoriti najkvalitetnije i najrazvijenije IT tržište u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući najboljem osoblju koje spaja ljudsko znanje i vrhunsku tehnologiju te prolazi kroz detaljan proces selekcije, Symphony je izgradio tim koji uspješno surađuje s vodećim tvrtkama u bankarstvu, zdravstvu, trgovini, transportu i energetici na razvoju i implementaciji tehnoloških rješenja.

"Greenpark je odraz Symphonya, kulture i misije naše tvrtke, vizije i vrijednosti. Osim što je zamišljen kao prostor za suradnju, želimo da ovaj tehnološki centar bude plodno tlo za razvoj novih ideja, projekata i inovacija te inkubator najperspektivnijih mladih ljudi i profesionalaca iz industrije", rekao je Dino Osmanović, direktor Symphonyja za Bosnu i Hercegovinu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram