Zatvori
PoslovniPuls
04/05/2022

Iskusi vodeći MBA program u regiji! Zadnja prilika za prijavu na COTRUGLI MBA Triathlon

Zadnji je dan za prijavu na COTRUGLI MBA Triathlon! Povodom upisa 20. generacije polaznika, COTRUGLI Business School sudionicima MBA Triathlona daje mogućnost upisa na International i Executive MBA programe po slavljeničkim atraktivnim uvjetima! 

Prijavite se danas i izborite 30% popusta na COTRUGLI MBA programe!

Sudionici MBA Triathlona odmjerit će snage s kolegama te dokazati kako upravo oni zaslužuju biti dio MBA zajednice i to u Školi koja zasluženo uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi, akreditirane od strane AMBA (Association of MBAs), s kojom se može pohvaliti samo 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja. 

Škola okuplja najveću mrežu alumnija u ovom dijelu Europe, njih čak 2000, kao i više od 20 000 zadovoljnih klijenata i korisnika koje educiraju vodeći svjetski kadrovi iz raznih industrija, koji uz COTRUGLI, predaju na najprestižnijim svjetskim poslovnim školama. 

Iskustva polaznika: Nakon MBA-a više ništa nije isto!

Polaznici MBA programa na COTRUGLI Business School su menadžeri, IT stručnjaci, inženjeri, konzultanti, bankari, a sve ih spaja želja za stjecanjem novih vještina, znanja i alata, kao i za širenjem poslovne mreže kontakata, prijatelja i suradnika za cijeli život, a njihova iskustva snažno govore u prilog činjenici kako nakon uspješnog završetka programa više ništa nije isto. Problemima pristupate iz nove perspektive, a na stol donosite veću porciju samopouzdanja i odlučnosti u postizanju vlastitih ciljeva.

Uz MBA programe koje nudi COTRUGLI Business School, mnogi su doživjeli potpuni zaokret, rast i napredak u karijeri. Zašto ne biste i vi?

“MBA mi je donio internacionalnu perspektivu i klijente”, 
Marin Mrša, osnivač i CEO, Peekator 

“Ulaganje u znanje jedno je od najboljih ulaganja”
Marko Brkljačić, Voditelj strateških projekata, Rimac Grupa

Usmjerite karijeru prema uspjehu i “zaigrajte” za pobjednički tim! 

Od uključivanja u COTRUGLI MBA Triathlon dijeli vas nekoliko klikova, a kazaljka na satu lagano se primiče kraju, stoga požurite i prijavite se danas! Vaš trud bit će nagrađen najatraktivnijom upisnom ponudom koja će vam omogućiti da svoj profesionalni razvoj nastavite usmjeravati prema uspjehu i velikim postignućima, a na vama je da ovu mogućnost realizirate kao jedan od 20 najboljih Triathlonaca!

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram