Zatvori
Foto: AGILNO
PoslovniPuls
15/04/2022

Splitska softverska tvrtka Agilno na listi TOP 100 tvrtki s najbržim rastom

Splitska software development agencija Agilno uvrštena je u top 100 tvrtki s najbržim rastom. Osnovan 2016. godine, Agilno se bavi software development rješenjima za pretežno sjevernoameričke klijente - od startupa do velikih korporacija koji žele zadovoljiti rastuće globalne potrebe.

Clutch je jedna od vodećih svjetskih platformi za ocjenjivanje i recenziranje B2B tvrtki sa sjedištem u Washingtonu. Inače, Clutch mjesečno ima preko milijun korisnika - kupaca i prodavača usluga, iz 100 različitih zemalja svijeta i 500 vrsta industrija. Svake godine provode detaljna istraživanja tržišta i proglase najboljih 100 tvrtki s najbržim rastom te 100 tvrtki s održivim rastom. Nagrada koju je Agilno osvojio temelji se na apsolutnoj stopi rasta prihoda od 2020. do 2021., od 122,55 %, što je svrstalo ovu tvrtku na visoko 43. mjesto. Tvrtke koje se nalaze na ovom popisu uglavnom imaju sjedišta u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Nizozemskoj, Singapuru, itd.

Za Agilno ova nagrada znači potvrdu predanog rada u kreiranju najboljih software rješenja za klijente. No, ova nagrada je ponajprije dokaz koliko ulaganje u zaposlenike i njihov razvoj stvara ljude koji vole ono što rade i gdje rade, a to se kasnije ogleda i kroz ovakve nagrade.

"Prije svega, moram reći kako sam sretan što smo dobili još jedno veliko priznanje. Ponosan sam na cijeli tim. To je grupa kreativnih ljudi koji su posvećeni onome što rade te se i ovim putem zahvaljujem svim našim zaposlenicima i klijentima. Ovo je zajednički uspjeh", izjavio je Petar Vukašinović, Agilno osnivač i izvršni direktor.

A što se tiče budućih planova koje Agilno ima, čeka ih otvaranje ureda u Kanadi u drugoj polovici ove godine. A koliko predano rade na širenju tržišta, potvrđuje i činjenica da su postali dio Launch Maplea, programa kanadske vlade koji podupire rastuće tehnološke tvrtke u svom širenju u Kanadu. Prisutnost zaposlenika u Torontu im je važna kako bi bili bliže klijentima te naravno surađivali na novim projektima. Uz odlično poslovanje i rast zaposlenih, splitski Agilno očekuje nastavak rasta prihoda te vjerujemo novi uspjesi.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram