Zatvori
PoslovniPuls
31/01/2022

Unatoč negativnoj reakciji, megaizdavač Ubisoft ne odustaje od NFT-ova u igrama

Francuski izdavač video igara poznat po franšizama poput "Assassin's Creed" i "Tom Clancy" nedavno je lansirao Quartz NFT platformu koja zasad nudi nezamjenjive tokene u obliku kozmetičkih dodataka za igru "Ghost Recon Breakpoint". I dok s jedne strane igraća zajednica ne krije svoje nezadovoljstvo primjenom NFT-ova, očito je kako Ubisoft ne namjerava zaustaviti svoje napore u ovom smjeru.

"Mislim da gameri ne razumiju što digitalno sekundarno tržište zapravo može donijeti. Gameri vjeruju da NFT-ovi uništavaju planet i da su samo alat za spekulaciju. Međutim, mi prvo vidimo krajnji cilj, a on je omogućiti igračima da prodaju svoje (virtualne) predmete nakon što završe igru", izjavio je podpredsjednik Ubisoft Strategic Innovations Lab-a, Nicolas Pouard.

On je ustvrdio kako je kompanija svjesna negativne reakcije koja prati Ubisoft Quartz platformu, ali istovremeno najavljuje još dublju integraciju NFT-ova.

"Pa, bila je to reakcija koju smo i očekivali. Svjesni smo da (NFT-ovi) nisu jednostavni za shvatiti. Ali Quartz je samo prvi korak koji bi nas trebao odvesti prema nečem puno većem. Nečem što će biti lako za shvatiti od strane naših igrača. Tako mi razmišljamo i zato ćemo nastaviti eksperimentirati i uvoditi nove značajke i mogućnosti oko ove prve inicijative. I mi se nadamo kako će korak - po - korak i naši igrači to shvatiti i prihvatiti vrijednost koju pružamo", zakljčio je Pouard.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram