Zatvori
PoslovniPuls
14/01/2022

Mrvošev Include prikupio više od 400.000 eura ulaganja na Funderbeam-u

Hrvatski startup Include, koji se proslavio pametnim klupama, ali i drugim smart city proizvodima koje je predstavio ili tek priprema za tržišni debi, objavio je kako je dostigao minimalnu razinu prikupljenog ulaganja u vrijednosti od 400.000 eura za kampanju preko ulagačke platforme Funderbeam.

Minimalni prag za uspješnu kampanju dostignut je dva dana prije krajnjeg roka, a Include planira iskoristiti prikupljeni kapital za razvoj i distribuciju svojih "smart" proizvoda. Krajem ove godine najavljuju i dovršetak druge velike (series B) ulagačke runde.

Više od 100 individualnih investitora uložilo je preko Funderbeam-a svoj novac u Include, a najmanji iznos ulaganja iznosi 250 eura.

Include, kojeg vodi osnivač Ivan Mrvoš, najveću pažnju javnosti i medija dobio je preko pametnih solarnih klupa Steora, a u svojoj ponudi imaju i Aerys, postaje za mjerenje kvalitete zraka, Terra pametne kante za otpad, ali i vlastitu softversku platformu Solos koja služi za gradski nadzor nad instaliranim pametnim uređajima.

Include je danas prisutan na gotovo 60 svjetskih tržišta, s više od 1.700 instaliranih proizvoda u 500-tinjak gradova i općina.

Foto: Include / Facebook

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram