Zatvori
PoslovniPuls
19/12/2021

Recepte s TikTok-a uskoro ćete moći naručiti iz njihovih restorana

TikTok, sve popularnija društvena mreža najavila je partnerstvo s Virtual Dining Concepts-om putem kojeg će diljem SAD-a otvoriti čak 300 restorana za dostavu koji će pripremati kreativna jela po receptima koji su u tom trenutku popularna i viralna na toj društvenoj mreži.

Ghost kuhinje, koncept restoranskog biznisa isključivo za dostavu, postao je sve popularniji način da novi, ali i postojeći restorani, dramatično smanje troškove poslovanja bez utjecaja na kvalitetu hrane. I hrvatski Submarine nedavno je najavio kako će na isti način započeti svoje širenje na rumunjskom tržištu.

TikTok Kitchen menu mijenjat će se svaka tri mjeseca, a do kraja iduće godine u pogonu planiraju imati otvoreno 1.000 restorana na američkom tržištu.

Budući će jela pripremati po receptima korisnika TikTok-a, društvena mreža najavila je kako će dio profita od svog restoranskog biznisa - dijeliti s autorima recepata.

Među prvim jelima iz TikTok-ove kuhinje naći će se zapečena tjestenina s feta sirom - prema Googleu najtraženije jelo u 2021. godini.

Najsvježija statistika pokazuje kako TikTok trenutno ima više od milijardu mjesečno aktivnih korisnika.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram