Zatvori
PoslovniPuls
15/09/2021

Interactive Brokers korisnicima u SAD-u omogućio trgovinu kriptovalutama

Interactive Brokers, jedna od najpoznatijih online trading platformi, omogućila je svojim korisnicima trgovinu kriptovalutama bitcoin, ethereum, litecoin i bitcoin cash.

IBKR se tako pridružuje Robinhoodu kao jednoj od jedinih velikih brokerskih kuća koja klijentima omogućuje izravno ulaganje u kriptovalute. Konkurenti Fidelity i Charles Schwab trenutno ne nude izravno trgovanje kriptovalutama na svojim platformama.

Interactive Brokers pokreće uslugu u partnerstvu s Paxos Trust Companyjem, blockchain tvrtkom koja pokreće i PayPal-ovu trgovinu kirptovalutama.

PayPal korisnicima u Velikoj Britaniji omogućio kupovinu kriptovaluta

"Dok druge kripto mjenjačnice i brokeri naplaćuju naknade od 2,00% vrijednosti trgovine ili više uz dodatne marže, trgovanje kriptovalutama s Paxosom na platformi Interactive Brokers samo ima nisku proviziju od 0,12% - 0,18% vrijednosti trgovine, ovisno o mjesečnom volumenu, s minimalnim iznosom od 1,75 dolara po trgovini", objavljeno je.

Usluga je trenutno dostupna klijentima koji su rezidenti SAD -a s pojedinačnim ili zajedničkim računima. Interactive Brokers je objavio kako planira omogućiti kripto trgovanje međunarodnim klijentima u skorije vrijeme.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram