Od trenutka kada netko prvi puta čuje za vas, preko prvog kontakta pa sve do preuzimanja paketa i komunikacije nakon kupovine sve je to dio korisničkog iskustva na temelju kojeg kupac gradi sliku o vašem brendu.

Svi znamo da su lojalni kupci najbolji kupci, a Darijan i Marcel će vam na primjeru webshopova koje su vodili objasniti kako ih stvoriti, te na kraju i iskoristiti za povećanje zadovoljstva SVIH kupaca.

Dođite na novi CX Meetup i saznajte kojim tehnikama i alatima možete povećati prodaju – bez obzira na biznis kojim se bavite.
___

Marcel Majsan (https://hr.linkedin.com/in/marcelmajsan)

Marcel je Predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i CEO @ Call-to-Action (eCommerce Consulting). Radio je kao voditelj online prodaje i marketinga za nekoliko poznatih hrvatskih webshopova, od kojih je jedan dobio nagradu za najbolji u kategoriji – 5 godina za redom.
Danas pomaže trgovcima pokrenuti nove web trgovine i poboljšati postojeće, kao predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i nezavisni eCommerce konzultant.

Darijan Kosić (https://hr.linkedin.com/in/darijan-kosic-2b379428)

Poduzetnik, osnivač prvog hrvatskog online automoto dvotjednika te pokretač nekoliko tvrtki i agencija u različitim segmentima kao što su AKVILIA UNIO d.o.o. – ekskluzivni uvoznik EVA Water Clinic proizvoda u Hrvatskoj. Pod istom tvrtkom otvara drugi segment poslovanja, marketinšku agenciju SIMPLI. Dwizards agency osnovao je kako bi spojio temelje dviju već postojećih tvrtki s višegodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, web dizajnu i developmentu.

________________________________________

18:45-19:15 Okupljanje
19:15-19:40 Marcel Majsan
19:40-20:05 Darijan Kosić
20:05-20:20 Q&A
20:20 Networking

__________________________________

Na kraju predavanja nekome iz publike ćemo pokloniti knjigu:
The Power of Moments: Why Certain Experiences Have Extraordinary Impact by Chip Heath, Dan Heath
https://www.goodreads.com/book/show/34466952-the-power-of-moments

Ulaz je besplatan. Prijave na linku:

https://www.meetup.com/CX_Meetup_Croatia/events/261519385/