Zatvori
Galaxy S10 Screen protector
Poslovni Puls
07/03/2019

Galaxy S10 i S10+ će biti isporučivani sa zaštitom sa ekran

Oni koju kupuju Galaxy S10 ili S10+ ne trebaju brinuti o kupnji zaštitnog stakla. Naime, Samsung je ovog tjedna potvrdio da će nadolazeći pametni telefoni biti isporučeni s unaprijed instaliranom zaštitom.

 

Originalno Samsung zaštitno staklo bit će dostupno po cijeni od 29,99 $

„Odluka je donesena kako bi se povećalo ukupno iskustvo korisnika s poboljšanom izdržljivošću zaslona i punom funkcionalnošću ultrazvučnog senzora otiska prsta na Galaxy S10 i Galaxy S10+.“, pišu iz Samsunga.

Ako se, ipak, unaprijed ugrađena zaštita zaslona ogrebe i potreban vam je novi tada ćete ga morati platiti sami. Dok su ostali dodaci uređaju poput Travel Adaptera, USB Connectora i AKG slušalica pokriveni jednogodišnjim jamstvom, zaštitno staklo nije među njima, izjavili su.

Originalno Samsung zaštitno staklo bit će dostupno po cijeni od 29,99 $.

Tehnološki div rekao je kako ne može jamčiti da će zaštitna stakla napravljena od klasičnog stakla i poliuretanskih materijala raditi s ultrazvučnim senzorom otisaka prstiju na Galaxy S10 i S10+ modelima, stoga to morate imati na umu ako ikada budete morali mijenjati zaštitno staklo.

Cijena Galaxy S10 je 899,99 dolara, dok cijena većeg modela Galaxyja S10+ iznosi 999,99 $. Moguća je predbilježba za oba modela, a predviđeno je da budu dostupno 8. ožujka. PCMagov vodeći mobilni analitičar Sascha Segan prošlog je tjedna dobio svoj prvi primjerak. „S10 uređaji nisu radikalno drugačiji, ali su kao i uvijek čvrsti. Bezrubni zaslon korisnicima je manje iritantan od popularnog 'notcha' posebno na manjim uređajima. Boje su atraktivne, a cijene su za današnje ionako skupo tržište mobilnih uređaja, možemo reći očekivane.“, zaključio je Segan.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram