Zatvori
Poslovni Puls
22/09/2018

OnePlus će uskoro proizvoditi televizore

OnePlus započinje s proizvodnjom nove linije proizvoda u svom poslovanju: proizvodnja TV-a. Najpoznatiji po svojim mobitelima, kineski OnePlus također ima mali katalog jako dobrih dodataka  poput bežičnih slušalica i iznenađujuće odličnih ruksaka, no ništa od toga nije toliko kompleksno i skupo kao proizvodnja televizora.

U najavi te nove vijesti na OnePlus online forumima, šef tvrtke Pete Lau, opisuje ga kao "prvi korak u izgradnji povezanog ljudskog iskustva".

Svaki proizvođač hardware-a sad intenzivno traži načine kako unovčiti tzv. pametni dom. Samsung i Huawei nedavno su najavili pametne zvučnike, Apple i Google već imaju HomePod i GoogleHome, a Microsoft i Sony su I dalje najpoznatiji po svojim Xbox i PlayStation konzolama.

OnePlus je tako na ovo tržište odlučio ući s televizorima koji su oduvijek bili u središtu kućne zabave no danas često uz pomoć drugih povezanih uređaja. Čitajući Lauovu najavu, OnePlus TV - koji je do sada samo naziv projekta bez konkretnijih specifikacija - poslužit će kao središte za povezivanje buduće One Plus pametne kuće.

OnePlus smart TV razvijat će se kao posebna jedinica unutar OnePlus-a koju će osobno voditi Pete Lau. Ipak, u najranijim fazama razvoja, iz OnePlus-a traže određene inpute od strane svojih fanova o njihovim prioritetima i željama kada je riječ o budućim pametnim televizorima.  

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram