Zatvori
Poslovni Puls
12/09/2018

Danas će biti predstavljen novi iPhone, ali i još mnogo toga

Novi iPhone stiže u rujnu, a poznato je i kada točno.  Ovaj posebni događaj odvit će se danas, 12. rujna u kazalištu Steve Jobs u Cupertinu, California. Tvrtka će vjerojatno na ovom događaju najaviti novogodišnje nove iPhone uređaje kao i nove Appleove satove i iPad-ove.

Iz Apple-a s uzbuđenjem najavljuju tri nova modela iPhone uređaja poput 6.1 inčni „iPhone 9“, ažurirani 5.8 inčni iPhone X kao i 6.5 inčni „iPhone X Plus“.

5.8 inčni kao i 6.5 inčni iPhone-ovi imat će OLED zaslone i vjerojatno novi i brži procesor A12 kao i poboljšane dvostruke kamere. 6.1 inčni „entry-level iPhone“, ipak, šuška se izgledat će kao iPhone X sa sportskim zaslonom i usjekom za Face ID, te će zaslon ujedno biti LCD, a ne OLED. Također se očekuje da će ovaj model imati samo jednu stražnju kameru.

Glasine isto tako ukazuju na to da novi iPhone uređaji neće imati 3D Touch, a cijena će se kretati otprilike između 700 – 800 $ te će se moći naći u različitim bojama.

Novi Apple satovi

Osim novih iPhone uređaja, Apple bi mogao iskoristiti priliku da na ovom događaju predstavi i novu četvrtu seriju Apple satova. Prijašnji izvještaji tvrde kako će zasloni sada biti 42 mm umjesto 38 mm. Isto tako novi Apple satovi bi mogli imati poboljšan detektor za mjerenje otkucaja srca.

Novi iPad PRO

Kod iPad-a Pro, s obzirom na ažuriranja koja su se dogodila kao i glasine koje se šire, Apple će zamijeniti 10.5-inčni tablet s modelom od 11-inča. Također će navodno novi iPad Pro i iPad od 12.9-inča imati pregibe prema dolje, ali ne i usjeke.

AirPower

Isto tako ono što bi Apple uskoro mogao ubaciti u svoju ponudu je i AirPower bežični punjač, godinu dana nakon što je najavljeno.

Novi MacBook?

Na kraju, moguće je da će Apple tijekom istog događaja objaviti i novu zamjenu MacBook Air-a od 13 inča. Izvješća prenose kako će zamjena izgledati kao trenutni 12-inčni MacBook, koji u dvije godine nije ažuriran, te ima Retina zaslon s tanjim okvirima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram