Zatvori
Poslovni Puls
29/08/2018

Novi "leak-ovi" Galaxy S10-ke

Detalji o desetogodišnjici Samsung Galaxy mobilnih uređaja I dalje se postepeno otkrivaju. Najnoviji detalji vezani su uz novi Samsung Galaxy S10 koji će imati, kao prvi mobilni uređaj među ostalima, senzora za otisak prsta na zaslonu uređaja.

Umjesto ograničenja naprednog senzora samo na S10 plus kako bi natjerali kupce da kupuju ponajviše taj uređaj, biometrijski otisak bit će omogućen tako na sve tri vrste novog Galaxy-a (Phablet, S10 plus i S10 mini).

 

Pojedinosti o uređaju ''procurile'' su putem Investera koji tvrdi:

Samsung se sprema uvesti biometrijski otisak na zaslon uređaja na sve tri vrste novog Galaxy-a.

''Dva Galaxy S modela dolaze s opremljenim ultrazvučnim skenerom otiska prstiju na zaslona, a drugi će imati implementiran i otisak prsta ispod zaslona.'', izjavio je za Invester ulagač iz mobilne industrije.

Također, stvara zanimljive razlike između proizvođača mobilnih uređaja. Apple se kreće prema FaceID-u kao biometrijskom izboru, dok Samsung nastavlja povećavati jednostavnost korištenja senzora otiska prsta. To i nije velika razlika, vjerojatno niti neće usmjeriti kupce da se fokusiraju najviše na Samsung, da prelaze s jedne platforme na drugu, ali je lijepo vidjeti da ne slijede svi isti put inovacija.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram